Suffie gaat experimenteren (4)

Zondag 23 Maart 2003 at 6:24 pm


Update na fles:
Kut! Die fles is al weer leeg! Suffie heeft de enige oplossing bedacht voor het bereiken van weredlvrede. Jamer dat hjij er nu net even niet oip kan komen. Suffie heeft zich bedacht dat het Kleine Huis op de Prairie beste een heel ontroerende serie was en dat die Melissa Gilbert best een geil doing is, hoohguit een beetje grote oren. Suffie hoopt er vanavond nog achter te komen of het opkomende gevoelk van voorjaarsbronstigheid voldoende is om de gevoelens van verdriet en gekwestheid uit de afgeloepen tijd een beetje kwijt te veregeten. Nu eerste een bakje koofie..

Suffie gaat experimenteren (3)

Zondag 23 Maart 2003 at 4:54 pm


Update na 2 glazen:
Suffie kan in felle zon geen kleuren meer onderscheiden en heeft een slok bier over zijn nieuwe shirt gemorst. Suffie heeft zijn buurjongen uitgemaakt voor kutmongool rn zijn buurvrouw voor dikke big, hetgeen overigens allebei zo ois. Suffie heeft Suffinnetje spojntaan bij de billen gevat toen deze onder de douche vandaan kwam en moest tot zijn verrassing constateren dat daar geen negatieve gevolgen uiyt voortvloeiden.

Suffie gaat experimenteren (2)

Zondag 23 Maart 2003 at 4:23 pm


Update na 1 glas:
Suffie voelt zich prima, maar ziet kleuren en vormen in de tuin in een nieuw perspectief. Suffie heeft minimaal drie boeren gelaten die een energetische waarde van minimaal 96 dBA ver te boven gingen. Suffie heeft lichte tekenen van pap in de benen en plotsklaps een onbedwingbare behoefte aan borrelnootjes.

Suffie gaat experimenteren (1)

Zondag 23 Maart 2003 at 3:23 pm


Jawel, Suffie schuwt het experiment niet! Mede ter ere van deze bijna zomerse lentedag, heeft Suffie besloten zijn gisteren opgehaalde prijs, ooit verdiend met een schrijven bij Ton, tot zich te nemen.

Suffie zal bij het be?indigen van deze niet geringe nuttiging op dit log verslag doen van de fysieke en mentale gevolgen op Suffie's metabolisme. Altijd leuk om eens te kijken wat een dergelijke aanslag op de leverfunctie doet met het menselijk vermogen om een stukje te schrijven...

U hoort nog van mij...

Rare oorlog

Zondag 23 Maart 2003 at 10:48 am


Vooralsnog lijkt het erop dat de coalitie voornamelijk slachtoffers maakt in eigen gelederen...

Reis naar Amsterdam

Vrijdag 21 Maart 2003 at 7:43 pm


Ondanks een bijzonder traumatische ervaring te Amsterdam, waarbij Suffie's gevoel voor eigenwaarde en ridderlijkheid een ernstige knauw heeft opgelopen, gaat Suffie morgen wederom de reis maken naar deze Stad der Steden. Nu eens niet slechts ter vertier, maar ook weer eens met een serieus doel. Iets wat Suffie zichzelf in verband met vermeende tegenstrijdige belangen jaren lang ten onrechte heeft ontzegd.

Suffie hoopt u daar aan te treffen....

U komt toch ook?!

Ongewild geniaal...

Donderdag 20 Maart 2003 at 11:43 am


"Hoe kan je dromen van iets waar je wakker van ligt??"

De meneer die dit voor de BMW-reclame schreef heeft wellicht onbewust een diepere bron van waarheid aangeboord...

Naderend onheil...

Woensdag 19 Maart 2003 at 8:59 pm


Neemt u vooral goed nota van de onderstaande tekst, daar deze wel eens aanleiding kon zijn voor een langdurige inactiviteit op dit weblog...:

Hi (...),

Before we can send you your price we need the following information:

Please visit
http://www.creamware.de/.......
to choose the Software add on you would like to get (Mix?n Master or Synths?n Sampler Pack)

Please visit
http://www.creamware.de/........
to choose the I/O-Option you would like to get (Classic 20, 24ADAT, PLUS or Z-Link)

After getting your answer we will send you the Pulsar II card. Have fun.

Many Greetings
Pierre

Vonkje...

Woensdag 19 Maart 2003 at 8:12 pm


Een lid van het Iraakse parlement noemt George Bush "een idiote misdadiger, een hedendaagse farao, een Nero!"

In ieder geval iemand die zijn hoofd erbij houdt...

Dat gaat fout....

Dinsdag 18 Maart 2003 at 8:03 pm


Huize Suffie is gevuld met menselijke warmte...

Suffinnetje zet zo'n 39.5 graden op de teller en Kleine Suffie zit zo'n beetje tegen de 40 aan. Voor Suffie betekende dit vandaag een sterk bekorte werkdag teneinde te kunnen bewerkstelligen dat beiden de vereiste hoeveelheden vocht tot zich nemen.

Terwijl Suffie achter zijn beeldscherm zit, maakt een algeheel gevoel van lichamelijke verslapping zich van hem meester en beginnen bekleding van neus- en mondholte ernstige tekenen van zwelling, afscheiding en irritatie te ontwikkelen.

Suffie vreest de dag van morgen....

En ik wilde eigenlijk donderdag een borrel met iemand gaan halen!!

Treurnis

Dinsdag 18 Maart 2003 at 12:23 pm


Oorlog of geen oorlog. Ontwapenen of niet ontwapenen. Diplomatie of geen diplomatie. Wereldbrand of niet wereldbrand. Terrorisme of geen terrorisme. Economie of geen economie. Republikeinen of geen republikeinen. Moslims of geen moslims. Olie of geen olie. Praten of niet praten....

... in ieder geval staat het Menselijk Verstand weer met ??n-nul achter..!!

Medische wetenschap

Maandag 17 Maart 2003 at 8:37 pm


Stress lijkt de perfecte voedingsbodem voor griep. Maar mag ik nu even overslaan???

20/20

Maandag 17 Maart 2003 at 11:43 am


Ik ken je naam, maar heb je nooit zo genoemd. Het was niet mijn keuze, maar ik vond het goed. Het paste bij jou en de gevoelens die je veroorzaakte en biedt me nu de mogelijkheid mijn emoties te benoemen.

Ik weet hoe je eruitziet, hoewel ik je nooit heb gezien. Je hebt het ranke figuurtje van je moeder, evenals de lange hals, de blanke huid vol sproetjes en de komische krulletjes naast je mondhoeken. Maar je hebt ook helblauwe ogen met lange wimpers en lange, lichtblonde haren die achter je aan wapperen als je met een telefoonboek op je hoofd door het huis heen loopt.

Ik weet hoe je bent, al ken ik je niet. Je verenigt het beste van twee in je. Sociaal, geestig, zonnig, vastbesloten, voortvarend en soms redeloos koppig, maar ook creatief, bedachtzaam, zachtaardig, toegeeflijk, intelligent en spitsvondig. Je bent geen volger maar een trekker. Iemand die mensen aan zich weet te binden, niet alleen door je uiterlijk, maar ook door je innerlijke rust en vastberadenheid. Dat maakt je makkelijk om van te houden.

In deze wereld was geen plaats of energie voor je, maar in de onze wel. Daar ben je nog steeds de gezamenlijke factor die werelddelen met elkaar verbindt en houd je ons beiden bezig met je studieprobleempjes, je foute keuze van vriendjes, de eeuwige strijd om de huisregels en je eeuwige zorgeloosheid om de toekomst.

Toen zo dichtbij en toch onbereikbaar, nu zo lang geleden en toch vers in mijn geheugen. Een onzichtbare lijn die twee mensen, die elkaar al lang niet meer kennen, onmerkbaar aan elkaar verbindt. Deze wereld heeft geen herinneringen aan jou, je bent hooguit een naam in wat registers en bestanden. Maar in mijn hart leef je door tot in mijn eigen dood...

Logmeeting Utrecht

Maandag 17 Maart 2003 at 09:14 am


Welja! Lijkt me wel weer eens leuk!!

comeback 2003 weblogmeeting

Reanimien!

Zaterdag 15 Maart 2003 at 2:42 pm


Misschien had het te maken met een stukje solidariteit ten opzichte van onze Toos. Misschien was het een stil protest tegen dit stukje. In ieder geval koos onze Mien de Wasmasjien juist dit weekend om er mee te nokken. Plots deed zij haar werk gepaard gaan met spectaculaire licht- en geluidseffecten, die in een jaren vijftig Frankenstein-film absoluut niet hadden misstaan.

Na een ingrijpende en bloedige spoedoperatie (Uwe Sufheid brak een nagel!), waarbij verregaand ingrijpen in het binnenste van Mien noodzakelijk bleek en wolken koolstof en andere ongewenste partikels de lucht in Huize Suffie bezwangerden, lijkt het gevaar van ophopend wasgoed geweken. Mien loopt wederom als een tierelier....

Mocht Suffie's huidige werksituatie ooit ten einde lopen, dan is een eventuele tweede loopbaan bij Meneer Bosch niet eens zo'n gekke mogelijkheid. Maar dan wel tegen hetzelfde uurloon alstublieft...

Oorale seks

Zaterdag 15 Maart 2003 at 1:29 pm


Had iemand mij ooit bijtijds gewezen op deze linguïstische omissie, dan had ik mijzelf en anderen een aantal pijnlijke en genante momenten kunnen besparen...

Wasbordje..

Vrijdag 14 Maart 2003 at 9:05 pm


Op zolder ligt een foto van mij, uit de tijd van mijn prille volwassenheid. Een foto die ooit prijkte op de voorpagina van een sportkatern, behorende bij de wakkerste krant van Nederland. Met een man of vijftien kijken we vanuit de middencirkel van het Olympisch stadion met een stoere blik de camera in, met in ons midden de Isra?lische scheidsrechter die met een bal onder zijn armen zijn best doet om superieur door een te grote zonnebril heen te kijken.

Wat mij opvalt is de duidelijk zichtbare V-vorm onder mijn shirt, een teken van de combinatie smalle heupen en brede schouders. Het is de tijd waarin ik sneller sprint dan wie dan ook in mijn team, de tijd dat ik met een Fosbury-flop moeiteloos over mijn eigen lengte heen spring, met twee vingers in mijn neus de Dam tot Damloop uitloop en zonder blikken of blozen drie minuten onder water blijf. Het is ook de tijd van wennen aan verantwoordelijkheden, aan een eigen huis en aankomend vaderschap.

Als ik de foto goed bekijk, ontdek ik plots met een schok dat ik in die tijd een wasbordje had! Geen dikke kabels van opgeblazen spierweefsel of Schwarzeneggeriaanse welvingen, maar wel uiterlijke kenmerken van iemand die prima in vorm is.

Maar waar is het dan mis gegaan? Wanneer besloot het lijf te gaan groeien? In welk tijdperk is Suffie's gestroomlijnde gestalte getransformeerd tot het inmiddels bekende Portret Van Olijke Heer Naast Bierpomp? Hoe komt dat nou allemaal zo? Ik gok op een combinatie van afnemende sturing op sportieve prestaties, toegenomen drankgebruik, verworven gastronomische vaardigheden en misschien wel een stukje langdurig ontkende aanleg. Feit is dat het wasbordje vooralsnog aan het zicht is onttrokken....

Misschien dat de betreffende foto (die helaas om privacy-technische redenen niet op deze site zal verschijnen) een stok achter de deur is om nu eens serieus aan een stukje conditieverbetering en weefselreductie te gaan werken. Vooralsnog echter, troost ik mij met het idee dat mijn wasbordje niet echt is verdwenen. Integendeel, hij is sterker en harder dan ook. Daar moet je trots op zijn, maar vooral ook zuinig. Vandaar dan ook die perfecte passende, zacht verende beschermlaag....

Lawaai!

Vrijdag 14 Maart 2003 at 1:44 pm


Lente is leuk, hoor. Maar die snertvogels op Suffie's landgoed dienen dus tot minstens 8 uur hun kop te houden!!

A.I.

Woensdag 12 Maart 2003 at 7:56 pm


De Telegraaf van gisteren deed melding van de opmars van huishoudelijke apparatuur die met behulp van stemherkenning worden bestuurd. Nog even en zelfs mannen kunnen in huis hun eigen wasmachine bedienen. Hoewel....

M(an):"Ehhh...hoofdwas met verzachter, graag"
W(asmachine):"Welke temperatuur wilt u instellen?"
M:"Euhh... doe maar 60 graden."
W:"Pardon? Een beetje overdreven, niet? Of heeft u soms kinderen die krimpen in plaats van groeien?"
M:"Kom nou, de boel moet toch gewoon schoon??"
W:"Aha, op die fiets! Jullie de bende onnodig vuil maken, ik de trommel uit mijn lijf stoken. Okee, ik weet waar ik aan toe ben."
M:"Onnodig? Hoe bedoel je?"
W:"Wel, je zou eens kunnen beginnen die blagen van je te leren hun kont goed af te vegen. Ik voel me soms eerder een kattenbak dan een wasmachine. Trouwens, vlak jezelf ook niet uit. In jouw onderbroek zitten doorgaans meer remsporen dan op het hele knooppunt Everdingen."
M:"Nou moet je eens goed luisteren..."
W:"En wat dacht je van dat overhemd dat je er net even bijpropt? Die kraag? Heb je gisteren weer met die teef van de receptie liggen vozen?"
M:"Nou moet je niet denken dat..."
W:"Man, hou toch op... Je bent ook de enige niet, hoor. Ik was per week meer sperma uit de strings van je wijf, dan jij in een maand tijd uit je pisbuisgeleidestaaf kunt kneden. Ik ben heel benieuwd wat er in de wasmachine van de buurman gebeurt."
M:"Wel godverd.."
W:"En die meid van je? Ik hoop toch niet dat je die als maagd aan ??n of andere sjeik te koop hebt aangeboden, want dan kon je nog wel eens een claim aan je kont verwachten. Tjees! Wat een bloedbad was dat, zeg.."
M:"Ik geloof niet wat ik hoor..."
W:"En dat die gozer van je zich stiekum op de pot met jouw Foxy's helemaal ondersteboven rukt, zal me op zich een worst wezen, maar dat de katten daarna die gastendoekjes die hij gebruikt volpissen vind ik echt walgelijk!"
M:"En nou is het afgelopen, dit pik ik niet! Je houdt je bek en je gaat aan het werk, anders ruk ik je trommel binnenste buiten en gebruik je mooie, glazen laaddeurtje voortaan als slabak!"
W:"Oooohh! Menee' Massa! Natuu'lijk gaat oe a'me wasmasjien goed voo' oe we'ken! Ikke, fijne goeie wasmasjien wil altijd schone kle'en wassen voo' oe Menee' Massa!!"
M:"Godverdomme, wat een bijdehandje! Zeker een Philips, h???"
W:"Yessir! En ons nieuwe motto: Let's make people knetter!!"

Oorlog in het kind

Maandag 10 Maart 2003 at 10:34 pm


Wat mijn ouders vroeger bespaard is gebleven, krijg ik nu voor mijn kiezen: Kleine Suffie is bang voor oorlog. Ik kan hem niet weghouden van het journaal en kan niet voorkomen dat hij met vragen komt over wat hij ziet gebeuren.

Wat is Irak? Wat gebeurt daar? Waarom sturen ze niet gewoon de politie naar die meneer Hoessein? Waarom wil die andere meneer oorlog? Komt dat dan ook hier? Ik vind het niet erg dat hij vragen stelt, prima zelfs! Medemenselijkheid begint met interesse in wat er om je heen gebeurt en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Maar wat me wel pijn doet is de angst waarin hij leeft. Hij durft niet alleen de trap op naar boven, klampt zich voortdurend aan mij of Suffinnetje vast en slaapt alleen in als ??n van ons bij hem komt liggen. Basis van zijn angst ligt niet alleen bij de huidige oorlogsdreiging, maar vooral bij het ontbreken van een stukje basisveiligheid. Door zijn adoptieverleden mist Kleine Suffie het rotsvaste vertrouwen in zijn omgeving, dat diepgewortelde gevoel van veiligheid en verbondenheid met zijn ouders en naasten. Daardoor is er maar weinig nodig om hem uit zijn evenwicht te krijgen, feitelijk is de kleinste inbreuk in zijn ritme en vertrouwde omgeving voldoende om zijn veilige wereldje als een zeepbel uit elkaar te doen spatten.

Ik kan hem niet uitleggen dat hij niets te vrezen heeft. Ik kan hem er niet van overtuigen dat Papa en Mama over zijn welzijn en veiligheid waken en dat hem onder onze vleugels nooit iets zal overkomen. Dat gevoel kent hij niet, heeft hij moeten missen gedurende die eerste jaren waarin de ontwikkeling van die basis zo belangrijk is voor een kind.

Kleine Suffie is vast niet het enige kind dat televisie kijkt en zich angstig voelt bij het idee van een dreigend mondiaal conflict, maar ik besef me wel dat hij, als het erop aankomt, iets mist wat veel andere kinderen gelukkig wel hebben: een onwrikbaar een instinctief vertrouwen in de mensen die hem opvoeden en grootbrengen. En die wetenschap, dat je je kind niet dat gevoel kan geven er onvoorwaardelijk en altijd voor hem te zijn, doet me soms pijn. Zoals ook nu...

Ik denk dat ik straks nog even lekker bij hem kruip...

Acuut dilemma

Maandag 10 Maart 2003 at 3:54 pm


Vlak voor een belangrijke afspraak nog even naar het toilet en er vervolgens achter komen dat je je onderbroek binnenste buiten hebt aangetrokken.

Ik haat dat!!

Afwijzing

Maandag 10 Maart 2003 at 11:33 am


"Geachte mevrouw Breugem,

Allereerst wil ik u bij deze hartelijk danken voor uw enthousiaste en gemotiveerde aanmelding voor ons nieuw te ontwikkelen televisieprogramma "Neuken met Sterren." Tot mijn spijt moet ik u echter meedelen dat de keuze van het productieteam daarbij niet op u is gevallen.

Met ons nieuwe programma beogen wij per aflevering een beroemde of bekende Nederlandse vrouw, bij voorkeur een TV-persoonlijkheid, op een andere, meer menselijke manier aan het publiek te presenteren door haar in de 45 minuten die het programma duurt (uiteraard met onderbreking door de reclame) door een vast geselecteerd panel te laten nemen. Een essenti?el onderdeel van het programma wordt daarbij gevormd door de nabespreking, waarbij elk panellid -mijzelf overigens incluis- de co?tus met de kandidate nabespreekt en evalueert op punten als lichamelijke interactie, techniek, conditie en flexibiliteit. Omwille van de adverteerders en het amusementsgehalte kunnen wij er echter niet omheen om voor kandidates te kiezen met een onberispelijke fysieke aantrekkelijkheid.

In deze, mevrouw Breugem, hebben wij echter gemeend dat u niet aan de gestelde eisen voldoet. Allereerst heeft uw optreden bij het programma "Idols" afgelopen weekend geleid tot een algemene aura van a-seksualiteit door uw wel erg moederlijke optreden ten opzichte van de kandidaten. Maar ook het feit dat uw visagiste heeft gemeend u te moeten uitdossen als de feestelijke uitvoering van Wednesday Addams heeft uw sensualiteit geen goed gedaan. Tijdens dezelfde uitzending hebben wij echter ook moeten constateren dat uw borsten in de afgelopen periode aan gravitatiebestendigheid hebben ingeboet, terwijl de uitreiking van de TMF-awards ons reeds leerde dat de huidspanning in uw navelgebied eveneens te wensen overliet. Hoewel wij in geen van deze aspecten een beletsel zien voor een prettige en doelmatige copulatie, zijn wij bang dat het te verwachten samenspel van middelpunt rondvliedende krachten en zwaartekracht met name tijdens de hoog-ritmische oefeningen tot problemen zal leiden bij de beeldregistratie.

Mocht u bezwaar willen maken tegen deze beslissing, dan wil ik u verzoeken dit schriftelijk aan mij kenbaar te maken. Mits voldoende onderbouwd, eventueel met aanbevelingen om de bovenstaande situatie te verbeteren, kan uw bezwaar aanleiding zijn om toch een kleine proefsessie te organiseren, waarbij ik de bovenstaande argumentatie persoonlijk op relevantie zal toetsen.

Ik hoop op uw begrip voor deze beslissing en ik wens u in uw verdere loopbaan veel succes toe.

Met vriendelijke groeten,

S. Uffie
Hoofd amusement
Suffie Broadcasting Services"

Aaauuuww!!!

Zondag 09 Maart 2003 at 10:04 pm


Herinnert de televisie mij toch ineens aan een ernstig en reeds lang geleden onderdrukt trauma:

BH's met voorsluiting! En weer borrelt die vraag op: welke oetlul heeft die shit in godesnaam uitgevonden??

Vagina gezocht!!

Zaterdag 08 Maart 2003 at 5:55 pm


Suffie zit met een wat vreemd probleem in zijn maag, of liever in zijn hoofd: Suffie heeft namelijk in zijn herinneringen een kut over.

Dat behoeft wellicht enige uitleg.

Hoewel Suffie weinig celibatair is aangelegd, is het aantal dames waarmee Suffie ooit lichaamssappen uitwisselde niet dusdanig hoog dat Suffie daarvan het overzicht is kwijtgeraakt. Sterker nog, alle dames met wie Suffie de pen-en-gat constructie ten praktijke bracht, staan Suffie nog tamelijk helder voor de geest, inclusief naam, gelegenheid of gelegenheden, tijdspad, eventuele muziek en omgevingsfactoren, en natuurlijk de fysieke kenmerken van het bijbehorende geslachtsdeel, waarvoor Suffie in de loop der tijd een haarscherp geheugen heeft ontwikkeld. Met uitzondering dan van een enkele dame waarmee het contact dusdanig vluchtig was dat van een daadwerkelijke lichaamsschouw geen sprake kon zijn.

En daar zit 'm het probleem: Suffie heeft zeer levendige herinneringen aan een flamoes waar hij zich maar geen kop of naam bij kan herinneren! En, hoe triviaal ook, dat vindt Suffie dus heel irritant! In ieder geval betreft het een vagina met weinig geprononceerde, maar nauwsluitende grote schaamlippen, volmaakt glad en niet voorzien van enige begroeiing, uitgevoerd in egaal roomblank, met daarin een lichtroze marmering, zoals je ziet bij rossige of roodharige dames. De kleine schaamlippen vallen volledig in het niet-zichtbare gebied en het geheel wordt aan de bovenzijde bekroond met een keurig onderhouden en hartvormig gemaaid gazonnetje van licht pluizig, donkerblond haar. Even nog speelde Suffie met het idee dat het mogelijk een uitsluitend visuele ervaring betrof, bijvoorbeeld opgedaan tijdens het bekijken van een sociaal-antropologische natuurstudie of ??n of andere debiele BNN-cursus. Maar Suffie heeft ook nog wat tastzinnige indrukken opgeslagen van glad en veerkrachtig huidweefsel, opvallend strakgespannen en slechts met geduld en moeite tot openheid te overtuigen. Heel expliciet dus en daardoor des te realistischer!

Het manco in Suffie's geheugen knaagt aan zijn mannelijke trots en waardigheid. Kan het zijn dat Suffie met iemand heeft liggen biggen zonder daar verdere herinneringen aan te hebben? Zou Suffie het ultieme orgasme hebben beleefd, zonder in staat te zijn op deze sensatie in tevredenheid terug te blikken? Zou een zeldzame vorm van excessieve lokale bloedstuwing een fatale black-out hebben veroorzaakt?

Neen, Suffie dient dit vraagstuk aan te pakken, vandaag nog! Vandaar dan ook deze oproep. Bent u grofweg tussen de 25 en 40 jaar oud en herkent u zich in het bovenstaande signalement, neem dan per mail contact op met Suffie. Misschien is het slim om een foto van het onderhavige orgaan bij te sluiten, of om een afspraakje te maken samen het ??n en ander onder het genot van een bakje koffie eens nader te bekijken! Wellicht helpt het Suffie's herinneringen te completeren.

En misschien meteen leuk om eventueel wat dierbare herinneringen op te halen!!

Prijs

Zaterdag 08 Maart 2003 at 1:15 pm


Suffie heeft een prijs gewonnen, een geluidskaart. Dat is een beetje oneerbiedig gesteld, want het betreft hier wel een echt CreamWare Pulsar II systeem, met maar liefst zes SHARC DSP's, 24 bits verwerking op maximaal 96 kHz, ADAT, S/PDIF en nog een hele reut andere stoere features. Bovendien zit er ook een hok vol professionele software bij. Als klap op de vuurpijl werd de prijs mij op een volle beurs overhandigd door niemand minder dan toetsen-wonder Geoff Downes (Buggles, Yes, Asia)

Zeg nou eerlijk, is dat balen of niet?? Statistisch gezien is de kans om een prijs als deze te winnen vrijwel nihil, eigenlijk slechts een fractie groter dan de kans om iets in de staatsloterij te winnen. De kans om beide prijzen in de wacht te slepen is echter helemaal te verwaarlozen. En dat maakt Suffie's kans om ooit nog eens ergens een leuke geldprijs weg te slepen zo astronomisch klein, dat Suffie zijn toekomst daar niet langer meer op kan afstemmen.

Als Suffie dit nou van tevoren had geweten, had Suffie zich in de afgelopen jaren een klein fortuin kunnen besparen aan staatsloten, postcodeloten, grote clubactieloten, krasloten en wat voor loten nog meer.

En dan had Suffie al lang zo'n fijne geluidskaart in huis gehad!