Suffie kapt er mee

Donderdag 26 Februari 2015 at 2:18 pm


Jawel, dat leest U goed: Suffie gaat stoppen, althans als Suffie. Dat is niet nieuw, Suffie bestond al een tijdje niet meer, namelijk tussen 2006 en 2010 en daarvoor had de personage Suffie het Heintje Davidssyndroom al enige tijd als een zware wolk Old Spice om zich heen hangen vanwege het feit dat hij vaker op zwart ging dan stukjes plaatste.

In de afgelopen jaren kwam ik nog even terug, onregelmatig en min of meer onder dwang van het feit dat ik zo gek was geweest een boekje te publiceren met schrijfsel van deze site.

Maar nu is Suffie klaar. Suffie heeft aan een behoefte voldaan, namelijk die van Suffie. Suffie is een mooite uitlaatklep geweest, een alter ego die alternatieve einden schiep voor reeds bestaande gebeurtenissen en al of niet geheel verzonnen verhalen tot werkelijkheid maakte.

Suffie was een goede vriend, die mij vergezelde in een virtuele werkelijkheid die soms parallel, maar niet zelden ook haaks was.

De bestaande verhalen blijven vooralsnog staan waar ze staan, de mogelijkheid van nieuwe stukjes op een andere plek is meer dan waarschijnlijk. U hoort nog....

Of misschien wel niet...