Even dimmen..!

Drie reacties

"Je hebt gisteravond het keukenlicht weer eens vergeten uit te doen", bitste mijn lief toen ik haar op weg naar de ontbijttafel passeerde. Nou zal je mij nooit horen beweren dat ik geen fouten maak, bovendien sta ik altijd open voor kritiek. Een term als 'weer eens' impliceert echter een stelselmatige achteloosheid, en dus ging ik met de hakken in het zand.

"Nietus" reclameerde ik, terwijl ik mij bedacht of het misschien w?l zo was. Maar mijn lief liet zich niet zo snel uit het veld slaan. "Wel waar", ketste ze terug, "Toen ik vanmorgen beneden kwam brandden de lampjes onder de keukenkastjes volop! En dat is al de zoveelste keer deze week!" Maar ik wist dat ik gelijk had, de teen die ik de vorige avond in het stikkedonker tegen de ijskast stootte vormde daar het pijnlijk kloppende bewijs van. En dus was het nu mijn beurt om in de aanval te gaan: "Niet waar, ik weet zeker dat ik de boel uit heb gedaan en dat doe ik iedere dag!"
"Nietus! De boel stond ??n!"
"Wat? Ga jij mij voor leugenaar uit staan maken?"
"Leugenaar? Ik vertel je de feiten! De rest mag je zelf invullen!"
"Kortom, ik ben een leugenaar! Als je dat vindt kan je net zo goed meteen je koffers pakken!"
"Zoals je wilt, wat mij betreft kan je afbranden met je schijnheilige gekwetstheid!"

Enige minuten later, terwijl de klap van de voordeur nog door het huis galmde, ging de telefoon. Of liever: h??r telefoon, die op het aanrecht in de keuken aan de adapter lag bij te laden. Prompt ging het licht onder de keukenkastjes aan en moest ik ineens denken aan de woorden van de installateur die de keuken toentertijd had geplaatst: "Mooi, de elektronische dimmers, maar persoonlijk had ik voor gewone gekozen. Deze zijn namelijk nogal gevoelig voor elektrische velden: als de verwarming aanslaat, de magnetron uitgaat of uw GSM contact met het net zoekt, heeft u kans dat de dimmers daar op reageren".

Ik staarde even naar haar telefoon, griste deze van het aanrecht en stoof naar de voordeur. Als ze nog maar niet weg was! Ik opende de deur en zag dat ze net vanuit haar parkeerplaatsje de straat op draaide. Met ??n strakke beweging smeet ik de telefoon snoeihard richting auto en zag tot mijn grote genoegen hoe deze de achterruit van de wegrijdende auto aan gruzelementen sloeg. Vol overtuiging brulde ik er achteraan: "En neem die kuttelefoon van je ook mee!"

Ik laat me namelijk niet voor leugenaar uitschelden, zeker niet als het onterecht is...!

Door Suffie

Maandag 01 Augustus 2005 te 11:20 am

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. tja, alweer geen seks begrijp ik..?

  joal

  joal

  (E-mail ) (URL)

  01-08-’05 13:22

 1. Dan zou ik me toch afvragen wat die nachtelijke telefoontjes van haar te betekenen hebben….

  Caer

  Caer

  (URL)

  02-08-’05 02:16

 1. whoehooeee…heftig!!! en is ze alweer trug?

  blue

  blue

  (URL)

  06-08-’05 19:35

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.