Douchen

Vijf reacties

Suffie dient zijn dagelijkse douchebeurt steeds strakker in te plannen. Steeds vaker komt het voor dat telefoontjes, postbezorgingen, bezoekjes en andere manifestaties plaatsvinden op het moment dat Suffie net zijn stoffelijk omhulsel onder de warme straal plaatst. Als Suffie zijn wasbeurt plant in de afwezigheid van backup, meestal in de vorm van Suffinnetje, dan sleept Suffie zijn volledige verzameling GSM's en vaste telefoons mee de badkamer in. Bij postbestellingen ligt dat echter net even anders, dan blijft het onherroepelijk een kwestie van kansberekenen...

Met een beetje mazzel betreft het een pakketje dat bij de buren kan worden afgegeven of dat Suffie de dag erna kan ophalen. Met een beetje pech is Kleine Suffie thuis....

Met een beetje mazzel moet Suffie tekenen voor ontvangst en komt Kleine Suffie hem vanonder de douche vandaan trekken. Met een beetje pech krijgt Kleine Suffie het pakket zonder verdere plichtplegingen in de armen gedrukt.

Met een beetje mazzel betreft het een te testen softwarepakketje van een muziekboer of een bestelling van de DVD-club. Met een beetje pech betreft het een in discreet bruin papier verpakt speeltje dat Suffie stiekum heeft besteld bij Cristine Le Duc of de Viashop.

Met een beetje mazzel is er iets op TV dat zo boeiend is dat Kleine Suffie het pakket het pakket laat en weer in zijn favoriete stoel kruipt. Met een beetje pech besluit Kleine Suffie het postpakket eigenmachtig aan een intern onderzoek te onderwerpen.

Met een beetje mazzel komt Kleine Suffie even naar boven toe om de nieuwste JunkieXL of Logic Audio-update ook even in de badkamer aan papa te laten zien....

Al met al dient Suffie zijn dagelijkse douchebeurt dus steeds strakker in te plannen...

Door Suffie

Vrijdag 26 Maart 2004 te 11:38 am

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

vijf reacties

 1. Misschien kun je hem naar de nacht verzetten?

  nathalie

  nathalie

  (E-mail ) (URL)

  26-03-’04 14:48

 1. Ik dacht dat je een baantje had of heb ik iets gemist ?

  Martin

  Martin

  (E-mail )

  26-03-’04 21:32

 1. Gewoon voor zevenen of na vijven gaan douchen dus :)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  27-03-’04 04:36

 1. Zie het al helemaal voor me trouwens. “He kijk papa, wat is dit nou??”

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  27-03-’04 04:36

 1. Suffie, u is uitgenodigd op Bicat voor het verjaarsfeestje van Paul ter Beek.

  Kiers

  Kiers

  (URL)

  28-03-’04 10:56

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.