Zitten

Twee reacties

Suffie is hard toe aan een nieuwe bureaustoel. Suffie heeft namelijk de onhebbelijke gewoonte om ontspannen onderuit te zaken tijdens het computeren en daar kunnen bureaustoelen slecht tegen. Daar gaan ze namelijk kapot van...!

Ziehier meteen een ernstig conflict dat zich in Huize Suffie dreigt te ontwikkelen: in Suffie's nieuwe residentie -waarvan omstreeks 20 april de sleutel dreigt te worden overhandigd, maar dit geheel terzijde- dient goed gezeten te worden achter de computer. Suffie heeft zijn ogen dan ook laten vallen op een fijne, maar dientengevolge tamelijk prijzige stoel, speciaal geselecteerd op het vermogen om weerstand te bieden aan de natuurkrachten die met name op de rugleuning worden uitgeoefend door Suffie's excessieve onderuithangen. Suffinnetje echter, draait de boel om: voordat er in Huize Suffie een nieuwe stoel komt, dient Suffie eerst dat ellendige achteroverleunen eens af te leren.

U begrijp het al, stof genoeg om in Huize Suffie de Hoekse en Kabeljouwse twisten in alle hevigheid te doen losbarsten, maar ook om na te denken over soortgelijke vraagstukken. Hoe zit het met het be?indigen van een alcoholverslaving? Drinken we eerst de restjes op en beginnen dan met een schone lei, of stoppen we radicaal en spoelen de overblijfselen door de gootsteen? Moet je eerst beter leren autorijden voordat je een nieuwe auto koopt, of is het gaan rijden in een nieuwe bolide juist een stimulans om beter te gaan rijden? Stoppen we eerst met het doodschieten van terroristenleiders in de hoop dat men vervolgens stopt met aanslagen, of is het stoppen met raketaanvallen op invaliden een beloning voor het niet meer aanrichten van bloedbaden? Is impotentie het gevolg van te weinig neuken, of wordt er niet meer gekrikt omdat je hem niet meer omhoog krijgt?

Suffie vindt het vinden van een oplossing voor dit dillema al een dilemma an sich...! Suffie zou Suffinnetje namelijk onder druk kunnen zetten om haar te overtuigen tot de aankoop van een nieuwe bureaustoel over te gaan. Suffie zou ook die druk juist achterwege kunnen laten in de hoop dat Suffinnetje op eigen kracht bijdraait.... Kortom, in Huize Suffie heersen momenteel de kippen & eieren, de spiralen, de cirkels en allerlei andere in elkaar grijpende processen waarvan niemand meer weet wat eigenlijk oorzaak en wat gevolg is....

Derhalve neemt Suffie nog maar een borreltje, dat is er namelijk nog wel...

Door Suffie

Zondag 28 Maart 2004 te 10:24 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Ik ben voor Suffinetje! Gewoon, omdat vrouwen maar eens voor elkaar op moeten komen enzo. Leer dat hangen eens af man! ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  29-03-’04 16:02

 1. Nou, dan kom ik op voor Suf! Ik dacht trouwens dat jij die nieuwe stoel puur om gezondheidsredenen nodig had! Jij krijgt het anders toch zwaar in je rug? Dat was toch zo? Hè? Toch? Ja?

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  02-04-’04 22:09

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.