Rommelweides

Acht reacties

Geloof het of niet, maar onze overheid heeft z'n zaakjes prima in orde. Voor onze lekenogen mag het dan zo af en toe eens lijken alsof de heren ambtenaren en notabelen maar een beetje aanmodderen, de waarheid is dat onze overheid en de daarbij behorende semi-overheidsinstellingen donders goed weten waar ze mee bezig zijn.

Neem nou eens de manier waarop ze bezig zijn met de integratie van minderheden. Feitelijk kan het niet makkelijker: Je neemt een groepje zielige buitenstaanders, zoekt daar een bezigheid bij die bij de Nederlandse wetgeving verboden is en verleent de geselecteerde minderheid vervolgens een aantal onzinprivileges op dat gebied waar ze zich ongetwijfeld zéér vereerd mee zullen voelen. Een prachtig voorbeeld van dit beleid is de ontwikkeling van het "Smulbos" dat op initiatief van de Stichting wAarde en het Geldersche Landschap binnenkort zal worden aangelegd op de Nijmeegse Heuvelrug. Dit bos zal vooral bestaan uit vrucht- en nootdragende bomen, waardoor met name allochtonen -die volgens deze instanties gewend zijn hun voedsel van de grond te rapen of uit bomen te trekken- zullen worden gestimuleerd om onze Vaderlandse bossen te bezoeken. Een hele mooie geste in de richting van onze allochtone medemens, des te meer omdat het rapen van afgevallen boomvruchten normaliter een overtreding oplevert die onder de noemer "eenvoudige stroperij" is opgenomen in het Nederlandse Wetboek van Strafrecht! Al met al een slimme zet die er zeker toe zal bijdragen dat in Nederland verblijvende allochtonen zich hier beter thuis zullen gaan voelen.

Wat veel mensen echter niet weten is dat onze overheid in het diepste geheim bezig is met de ontwikkeling van een volgende stap: De rommelweide. Wie een beetje heeft opgelet heeft de eerste tekenen reeds ontdekt: Minister Veerman van Landbouw wil het verbod op seks met dieren laten opnemen in de Welzijnswet voor Dieren en derhalve deze -met name voor allochtonen veronderstelde- bron van plezier voor het volk onmogelijk maken. Ondertussen is de ontwikkeling van zogenaamde "Rommelweides", speciaal ingerichte plaatsen waar men legaal een geitje kan doortoeteren of orale seks kan hebben met een lama, echter al in een vergevorderd stadium. Zeer binnenkort zullen de eerste campagnes, waarin speciaal geselecteerde doelgroepen zullen worden uitgenodigd om op deze plekjes eens een beestje mee te pikken, door van overheidswege aangewezen welzijns-stichtingen worden opgestart.

Teneinde dit project te laten slagen, zal de overheid voldoende "materiaal" moeten gaan opkweken om de rommelweides te gaan bewonen. De aanvoer van de traditionele geit en schaap zal daarbij weinig problemen opleveren, maar de meer exotische dieren zullen speciaal voor dit doel in het diepste geheim moeten worden gefokt. En daar gaan de heren ontwikkelaars de mist mee in, want fokkerijen voor miereneters, vogelbekdieren, lama's en neusapen vallen op in het Hollandsche landschap.

U wil bewijzen? Welnu, onderstaande foto werd afgelopen weekend door mijn lieftallige secondante genomen op een zeer geheime lokatie onder rook van Utrecht.

Door Suffie

Vrijdag 09 April 2004 te 12:10 pm

Geplaatst in Raar, Seks & Lust

acht reacties

 1. Ik denk dat er niet één allochtoon gedacht heeft:“Wat gááf, een smulbos! Daar heb ik nou jaren op gewacht!”

  Eric

  Eric

  (URL)

  09-04-’04 13:19

 1. Ik heb weer bijzonder genoten van u. ;-)

  Aliëtte

  Aliëtte

  (URL)

  09-04-’04 14:56

 1. Potverdikkepie. Suffiemood niet ok. Kop op he.

  Stille Genieter.

  Stille Genieter.

  10-04-’04 00:45

 1. Ah,u bent in het bezit van volledig automatish werkende random suffiemood generator.

  Stille Genieter

  Stille Genieter

  10-04-’04 12:31

 1. Opa is zeer onder de indruk van het begrip: “een geitje doortoeteren” Opa zal vanavond eens aan Oma voorstellen om doorgetoeterd te worden, zal een aardige reactie opleveren :)

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  (URL)

  10-04-’04 12:58

 1. Suffie stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele relationele onrust veroorzaakt door Suffie’s gebezigde terminologie…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  10-04-’04 14:01

 1. Doet mij maar een gordeldier!:-p En dan ben ik nog wel autochtoon…(zo noemen ze dat toch?)

  Cynthia

  Cynthia

  (E-mail ) (URL)

  10-04-’04 15:50

 1. Toch jammer. De pers heeft het tot allochtonen-bos gebombardeerd. De mijnheer die dit bedacht heeft kwam gewoon op het idee door een gesprek met enkele allochtonen en vond het simpelweg een leuk idee. Omdat de bossen nu alleen bewandeld mogen worden op de specifieke paden enzo en je er niets meer kan ‘doen’ zoals hier voor vroegere (autochtone)generaties het geval was. Hij was nogal duidelijk dat hij het gewoon een leuk idee vond en dat het niet bedoeld was als integratie-plan of whatever.

  Mij lijkt het heel leuk, een bos zoals vroeger bos was. Maar het zal er wel niet van komen nu iedereen zich plots geroepen voelt om voor ‘de allochtoon’ op te komen …

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  11-04-’04 02:09

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.