Zegeningen des GSM's

Vijf reacties

- Hallo, met XXX! Leuk dat je belt, maar ik ben er even niet. Spreek na de piep je nummer in en ik bel je terug.-

Misschien raar gedacht van Suffie, maar was het niet juist een voordeel dat je zo'n mobiele telefoon mee kon nemen als je er niet was??

Door Suffie

Zaterdag 10 April 2004 te 4:17 pm

Geplaatst in Kort

vijf reacties

 1. Dat concept is bij niet iedereen bekend. Ik heb wel eens op een kamer gewerkt waar een stuk of 6 mensen hun mobieltje lieten liggen als ze gingen lunchen.

  Grote opschudding na de pauze – ik had de beurtelings tetterende mobieltjes vrolijk uitgezet. Gelukkig kan ik van harte buitengewoon bot zijn als dat nodig is… ;-)

  Eric

  Eric

  (URL)

  10-04-’04 16:29

 1. Op zich heeft Suffie gelijk, maar persoonlijk ben ik ook van mening dat je zeker niet “verplicht” moet zijn het mobiele onding steeds met je mee te slepen. Héérlijk, de 06jes achterlaten en zelf lekker de hort op …

  Marti

  Marti

  (URL)

  10-04-’04 19:41

 1. Misschien was het gewoon het mannetje in de telefoon die er even niet was:-S

  eisema

  eisema

  (URL)

  10-04-’04 21:06

 1. Waar zit je nu?Ik dacht ff horen.

  boer biet

  boer biet

  10-04-’04 21:17

 1. Voicemail spammen! :p

  ientje

  ientje

  (URL)

  12-04-’04 19:16

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.