Winkeltje

Acht reacties

Suffie heeft een winkeltje aan huis. Een winkeltje van waaruit Suffie via de achterdeur allerlei dingetjes verkoopt, zoals goedkope software, dildo's, potentiepillen, leningen, obligaties en filmpjes en afbeeldingen met geile neukseks.

Het bijzondere van dit winkeltje was dat Suffie er in het geheel geen weet van had. Sterker nog, het is dat Ome Chello gisteren besloot om de stekker uit Suffie's brievenbus te trekken, anders had Suffie u wellicht tot in den eeuwigheid bestookt met illegale en steelse aanbiedingen op de bovengenoemde gebieden.

U raadt het al. Suffie, wiens computer een afspiegeling is van zowel Huize Suffie als Suffie's leven, oftewel: een rommeltje, maar wel schoon, was ge?nfecteerd met een Trojaan die spannende boodschappen de wereld in zond vol beloftes van bergen geld en onvoorstelbare geneugten. Ondertussen heeft Suffie grote schoonmaak gehouden en heeft Oom Chello deemoedig besloten de ban op te heffen.

Suffie heeft echter besloten om het boeventuig een slag voor te zijn en zijn heil te zoeken tot een methodiek die met name in de misdaad- en overlastbestrijding uitstekend werkt: gecontroleerde uitgifte. Waar de overheid er soms voor kiest om bepaalde illegale praktijken te gedogen of zelfs te kanaliseren -denk aan het koffieshopbeleid- om op die manier de druk van het circuit af te halen en controle te houden, zo kiest Suffie ervoor zijn ongecontroleerde spamgedrag te institutionaliseren door een handvol van de bovengenoemde zaken op legale wijze op de site aan te bieden....

Vanaf heden runt Suffie dus zijn eigen legale winkeltje in dildo's, potentiepillen en geile neukseks, te vinden onderin de rechterkolom.

Voor obligaties en hypotheken dient u op de gebruikelijke wijze via de achterdeur contact op te nemen.....

Door Suffie

Donderdag 15 April 2004 te 10:39 pm

Geplaatst in Seks & Lust

acht reacties

 1. Dat verpleegsterspakje, wat kost dat?

  Aliëtte

  Aliëtte

  (URL)

  16-04-’04 00:57

 1. Verdorie, uw winkeltje is uit de lucht?

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  16-04-’04 02:59

 1. Levert u ook verlenging?

  Erwin

  Erwin

  (URL)

  16-04-’04 11:38

 1. geen probleem, Erwin. Wel zelf touw en een grote steen meenemen..!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  16-04-’04 11:40

 1. Grumbl! Wilde ik even komen sjoppen voor een lekker pilletje en een geil speeltje, wil uw winkeltje niet laden!

  Marti

  Marti

  (URL)

  16-04-’04 21:19

 1. @Marti: hoe zou dat trouwens in het Duits klinken??
  Mein Laden woll nicht winkeln???

  Overigens, voor goede relaties is er altijd wat onder de toonbank in voorraad…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  16-04-’04 22:14

 1. Enneh.. Aliëtte, 39,95. Maar da’s exclusief de clisteerspuit…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  17-04-’04 18:33

 1. This is the coolest La Cocina.

  lizbeth

  lizbeth

  (E-mail ) (URL)

  16-03-’06 20:14

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.