Verstrengeling van belangen

Vier reacties

Vermoedelijk heeft het al in zo'n beetje elk leesbaar medium gestaan dat ons land -analoog of digitaal- rijk is, inclusief enkele tientallen andere weblogs dan dit: ongeveer één op de vijf mannen strijkt zijn overhempjes in z'n nakende niks!

Suffie niet. Suffie ziet geen enkele meerwaarde in het ongekleed verrichten van huishoudelijke karweitjes. Sterker nog, Suffie vindt het gevaarlijk! Heeft u enig idee hoe warm zo'n strijkbout is? Of hoe levensgevaarlijk het inklappen van zo'n plank wordt als er allerlei voorwerpen ongecontroleerd aan je lijf hangen? Natuurlijk, ook bij Suffie thuis zijn er wel eens momenten geweest dat het even zo uitkwam. Maar u mag Suffie geloven dat je daar vanzelf bewuster mee omgaat als je een keer verstrikt raakt in het snoer van een strijkbout, bij het afruimen een keer per ongeluk een fles wijn met glazen en al van de tafel slaat of bij het vullen van de afwasmachine de klep een beetje onvoorzichtig dichtdoet (Overigens gaat men bij de verschillende Eerste Hulpafdelingen tegenwoordig heel goed met dit soort incidenten om, waarvoor hulde).

Toch kan Suffie zich wel bedenken dat het naakt verrichten van huishoudelijke klusjes in sommige gevallen in een behoefte kan voorzien. Denkt u bijvoorbeeld aan het voorkomen van een ejaculatio praecox. Als het denken aan gemetselde muurtjes, schoonmoeders of Frans Bauer geen soelaas meer biedt, kan het snel even de bonte was ophangen heel kalmerend werken, of wat dacht u van het even swifferen van de slaapkamervloer? Niet alleen effectief, maar bovendien bevorderlijk voor de persoonlijke hygi?ne.

Al met al, geen naaktstrijken dus voor Suffie. Da's beter voor Suffie, beter voor het huis, beter voor de planten, beter voor de buurvrouw en uiteindelijk ook beter voor de maatschappij en dus ook de wereldvrede.

Uiteraard is er een uitzondering. Belofte maakt namelijk schuld. Maar goed, hoeveel schade kan een draadloze muis aanrichten?

Door Suffie

Vrijdag 16 April 2004 te 10:59 am

Geplaatst in Seks & Lust

vier reacties

 1. Hahaha! Beter voor de buurvrouw!! Hahaha!

  Luna

  Luna

  16-04-’04 12:36

 1. Suffie,

  De wetenschap dat slechts 853A2Fpivotx.net%2Fp64.gif&s=64" title="MIBI" alt="MIBI" align="left" width="32" height="32" />

  MIBI

  (E-mail )

  16-04-’04 12:38

 1. Miep, volgens mij ben jij één van de weinigen die kan beamen dat ik het tweevingersysteem hanteer!!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  16-04-’04 12:43

 1. MIBI > ROTFLOL!
  Suf > Ik zie het gewoon voor me, met die strijkplank inklappen… Au! Overigens kan ook met een draadloos muisje vanalles mis gaan!!

  Marti

  Marti

  (URL)

  16-04-’04 21:21

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.