Wijn en Wasabi

Drie reacties

De vrouwen deden hun best te klikken, luidruchtig en succesvol. Ondertussen zwegen de mannen, want contact is niet spraakgebonden. De wijn deed zijn werk en smeerde de avond zoals olie dat met een motorblok doet. Onze kleppen liepen soepel en garandeerden een optimale verbranding van het heerlijks dat ons werd voorgeschoteld door een Japanse David Beckham en dito Victoria.

"Dan-en-dan ben ik in Amsterdam. Zullen we samen een hapje gaan doen?" Sommige mensen zien je te weinig, anderen kan je niet vaak genoeg verwennen. En goede combinaties leveren altijd een win-winsituatie op. En dus stemde ik toe, onder voorwaarde van medeneming van wederzijdse partners, iets waar hij met gemak mee instemde, daar zij de reden van zijn aanwezigheid was...

En dus keken we elkaar na anderhalf jaar van wederzijdse elektronische beloftes in de ogen en zagen dat het goed was. En het werd beter, want de draad die we hadden laten liggen bleek nog vers, ongeroest en voor onmiddellijk gebruik gereed. En onze vrouwen maakten kennis en lieten feilloos zien hoe gemakkelijk mensen onder het genot van 10 gangen Tepanyaki eigen worden.

Aan het eind van de avond stapten we schommelend ieder in onze eigen richting, na beloftes van contact en tegenbezoeken, bier en chocolade, snelle auto's en boten.

Geheel tegen de afspraken in, viel ik in bed onmiddellijk in slaap. Te voldaan om echt moe te zijn....

Door Suffie

Maandag 10 Mei 2004 te 10:12 am

Geplaatst in Drank & Voer, Mooi & Warm

drie reacties

 1. is dat nou echt een mannending? elkaar tijden niet zien en dan maar weer als gisteren doorgaan?

  Beeldenker

  Beeldenker

  (E-mail ) (URL)

  10-05-’04 21:29

 1. Ja, dat is typisch een mannen ding Beeldendenker. Wij worden niet ongesteld :)

  Kikkertje

  Kikkertje

  (URL)

  12-05-’04 16:09

 1. Hah

  Beelddenker

  Beelddenker

  17-05-’04 21:05

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.