Treurig..

Dertien reacties

Als je uitgerangeerd dreigt te raken kun je altijd nog een keertje een reeds lang geleden volgesnoten zakdoek openvouwen....

Door Suffie

Maandag 07 Juni 2004 te 01:41 am

Geplaatst in Kort

dertien reacties

 1. Eigenlijk is ie wel een beetje zielig. Zal wel van de typhus komen (met ph ja!!!)

  Opa Buiswater

  Opa Buiswater

  07-06-’04 02:00

 1. Bent u al ingerangeerd, heer Suffie, eigenlijk?

  Yannah

  Yannah

  07-06-’04 17:59

 1. getver, ik klikte ook nog…gaat snel d’r handjes wassen

  TinyBear

  TinyBear

  (E-mail ) (URL)

  07-06-’04 19:24

 1. Nog even hoor, ik was mijn url vergeten. Ik moet ook nodig weer es wat inrangeren. Yammer dat ik u niet even heb kunnen spreken op die conferentie.

  Yannah

  Yannah

  (URL)

  08-06-’04 00:23

 1. Goh, Yannah! Vanwaar de eer?? Ik raak er een beetje opgewonden van!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  08-06-’04 00:52

 1. Vasthouden ouwe, en dan snel naar suffinnetje hollen.

  Nico

  Nico

  (URL)

  08-06-’04 01:33

 1. Ik ben toch altijd weer diep geroerd door de vele dagen werk die Nico telkens besteedt aan het promoten van Verbal Jam. Ik geef het je te doen hoor, permanent met één hand in je anus de boel van onderen dicht proberen te houden en met de andere van die Drion-opstelletjes uit je toetsenbord te moeten tikken.

  Daarnaast moet Nico natuurlijk ook de nodige tijd besteden aan zijn audiohobby. Nog even en hij heeft na jaren eindelijk de Microsoft Audiorecorder onder Windows 95 volledig onder de knie.
  Misschien moeten we Nico maar eens uitnodigen voor een Spaatje, dan komt hij ook nog eens de deur uit.
  Het is echt tevéél eer, zo langzamerhand, al die belangeloze inzet van Nico! En ik heb er bijna niets voor hoeven doen, kun je nagaan wat een fan van VJ hij is! Slechts één stukje heb ik jaren geleden hoeven schrijven. Nico was meteen en voorgoed verkocht. Ikzelf had dat antieke stukje al weggegooid, maar Retecool (nog zo’n extreme fan) heeft het nog voor ons bewaard: http://www.retecool.com/verbaljamraspedo..
  Nico kent het inmiddels uit zijn hoofd.

  Dank heer Suffie dat u hierop even de aandacht vestigde. Het was bijna aan mijn aandacht ontsnapt en dan had Nico voor niets het hele weekend op z’n zolderkamertje zitten zweten. Terwijl wij van het leven genoten in Glimmen! Ik zou er bijkans een schuldgevoel van krijgen…

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  08-06-’04 01:38

 1. Och, we hebben allemaal mogen zien hoe stoer Nico was op tv tegen Patty Brard. Diep onder de indruk van de blonde sulligheid.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  08-06-’04 01:45

 1. Tja, Cin. Als je je zelfs door z’n halfbezopen jetset-sloerie in een hoek laat lullen omdat je je zorgvuldig geknipte en geplakte stijlfiguurtjes live niet kunt gebruiken, dan moet je wel terugvallen op opgepoetste ouwe koeien…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  08-06-’04 08:46

 1. Trouwens wel grote klasse dat je bij nico zo leuk je reactie kwijt kan……….of niet?
  Goh Nico, dat valt nu weer tegen ouwe tyfuslijer, beetje bang??

  Opa Buiswater

  Opa Buiswater

  08-06-’04 09:37

 1. (..) Terwijl wij van het leven genoten in Glimmen! (..)

  Dus zo ziet dat er uit, van het leven genieten.. In een tuinhuisje aan elkaars beugel voelen. Leuk.

  VJ, ik begrijp dat je wat oude columns hebt voorgelezen? Ook leuk man. Eindelijk eens een podium.

  En Suffie,… Wat is er aan de hand. Alweer een stukje zonder suffie er in. Heel goed! De regel is heel makkelijk. Als je het eng vindt en weer suffie wilt schrijven tot tien tellen of even aan kleine suffie denken, en dan “ik” opschrijven. Doorgaan zo.

  Nico

  Nico

  (URL)

  08-06-’04 09:45

 1. Ja, Nico, ik ben maar bescheiden begonnen, want je weet uit eigen ervaring hoe gênant het wordt als je jezelf gaat overschatten. Binnenkort ga ik langs de bejaarden- en verpleeghuizen toeren, dan kan jij er eindelijk óók eens bij zijn. Ik zal een fijne sigaar voor je meenemen, want die heb je zo langzamerhand wel verdiend na al die moeite die je voor me deed.

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  08-06-’04 22:41

 1. Beetje zielig menneke die Nico… Je moet toch op een bepaalde manier krediet halen in weblogland… Is die gast nou nog niet uitgescheten? Hoeveel zakken zou die thuis hebben voor z’n stoma?

  Hoi

  Hoi

  10-06-’04 14:17

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.