Gevoelige snaren

Acht reacties

De relatie tussen seks en muziekmaken is in Huize Suffie nooit een discussiepunt geweest. Sterker nog, de enige reden dat ik gedurende mijn adolescente jaren ieder weekend mijn ziel verkocht op één of ander rock-, pop-, of feestpodium, was de daaraan verbonden mogelijkheid tot ongebonden, spontane en anonieme seks. Natuurlijk mocht je dat niet zeggen. In een bandje spelen deed je om je creatief te ontwikkelen, om je liefde voor muziek, vanwege het groepsgebeuren, of voor de kick van de gig. Maar niet om het toegestroomde, vrouwelijke publiek achter de podia te gebruiken voor een verveelvoudiging van het maandelijkse aantal geslachtelijke ejaculaties.

Het besef over deze relatie begint echter wel degelijk te komen. Niet alleen de muziekhandel ziet voordelen in het openlijk koppelen van seks en muziek, zoals eerder onderzoek uitwees, maar ook fabrikanten zien hun kans schoon. Gitaarboer Jackson, bekend van de onder hardrockers zeer populaire Jackson- en Charvel gitaren koos dit seizoen voor een bijzondere reclamecampagne. In plaats van het aangaan van een endorsement met één of andere langharige gitaarheld, strikte de fabrikant Amerika's meest populaire porno-lekkertje Jenna Jameson als zwoegend boegbeeld van hun productenlijn.

DondersSodemieters! Daar had ik wel op willen komen! Hoe pers je de verkoopcijfers van je product tegenwoordig nou beter omhoog dan ze te koppelen aan één of andere geile neukslet? Daar moest in Nederland toch iets mee te doen zijn!

Nederland kent echter geen bloeiende gitaarindustrie. Wel een stel ambachtelijke gitaarzagers, zoals Robberts, Heins, Theo Scharpach en mijn eigen persoonlijke edelluthi?r Ferdinand Rikkers. Maar de laatste en enige Nederlandse gitarenfabriek Egmond, sloot reeds vele jaren geleden voorgoed de poorten. Misschien zou het een idee zijn om het merk voor een symbolisch bedrag van de Erven Egmond over te nemen, de fabriek nieuw leven in te blazen en vervolgens 's Neerlands enige, serieuze sekspoes Bo te vragen om er samen met ondergetekende een welvarend en vooruitstrevend bedrijf van te maken.

Ik zie dat wel zitten. Ome Suf voor de zakelijke en technische input en Bo als veelvuldig ontkleed lansbreekster voor gitaarbouwend Nederland!

En zo niet, dan kan ze me altijd nog leren neuken....

Door Suffie

Donderdag 10 Juni 2004 te 12:35 pm

Geplaatst in La musique, Seks & Lust

acht reacties

 1. Dan leer jij haar gewoon gitaar spelen. Goeie deal denk ik zo…

  svemic

  svemic

  (URL)

  10-06-’04 14:58

 1. “omgebonden, spontane en anonieme seks” ?? Wat wordt er omgebonden dan? Gebruikt Suffie nog speciale knopen? Krijgen we binnenkort een EP-tje?

  …. en als je dan klaar bent graag even doorgeven,kan ik het alle twee leren…

  complimenten!

  MG

  MG

  10-06-’04 20:58

 1. Neukslet? moet dat nou?

  plokban

  plokban

  11-06-’04 00:04

 1. Moet je sex nog leren dan?

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  11-06-’04 02:48

 1. 1600 euri voor een Rikker, incl draagtas EN levenslange garantie, is geen slechte deal. En BO..Nee. Kim Holland ook niet! Neem dan een anti babe a la Erica Terpstra. Wedden dat je dan ECHT nooit meer vergeten wordt in de muziekindustrie ;)

  Kikkertje

  Kikkertje

  (URL)

  11-06-’04 08:30

 1. …. oh, oNgebonden, spontane en anonieme seks! Ik vond oMgebonden, spontane en anonieme seks anders best spannend klinken. :) Het riep alleen wat vragen op.

  MG

  MG

  11-06-’04 19:06

 1. Daar was ik eigenlijk al een beetje bang voor….

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  11-06-’04 19:07

 1. @CiN: Stilstand is achteruitgang….

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  14-06-’04 16:05

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.