Toch maar niet...

Twaalf reacties

Geachte heer Advokaat,

Hierbij delen wij u nogmaals mede dat wij, bestuur en leden van FC Schaafbroekerwoude, zeer ingenomen zijn met uw positieve reactie op ons eerder gedane schriftelijke verzoek om belangenloos enige "masterclass" trainingen te verzorgen voor de spelers van ons eerste team.

Nieuwe inzichten hebben ons echter, tijdens een inderhaast gehouden bestuursvergadering eerder deze avond, doen besluiten hier alsnog vanaf te zien. Wij moeten u helaas meedelen dat onze voorkeur toch uitgaat voor een serie trainingssessies, georganiseerd door de buurman van onze topspeler Jan H., waarvan wij onlangs vernomen hebben dat hij de schriftelijke cursus voetbaltrainer van het Nederlands Talen Instituut met uitmuntende cijfers heeft afgerond.

Wij hopen op uw begrip en wensen u verder nog een fijne loopbaan in de voetballerij toe.

Met vriendelijke groet,

Bestuur FC Schaafbroekerwoude

Door Suffie

Zaterdag 19 Juni 2004 te 11:04 pm

Geplaatst in Het leven

twaalf reacties

 1. :-))

  Eric

  Eric

  (URL)

  19-06-’04 23:20

 1. Zucht

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  20-06-’04 00:04

 1. Hij is fijn.

  Tim

  Tim

  (URL)

  20-06-’04 00:13

 1. Dit gaat over voetballen he?

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  20-06-’04 10:39

 1. Je gaat over het Wilhelmus toch ook geen geintjes maken……???

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  20-06-’04 11:28

 1. Mag ik pleiten voor het ontslag van Dick Advocaat. Een bondscoach die een fout maakt en vervolgens zijn spelers afvalt omdat ze niet vaker gescoord hebben, moet direct op de keien gegooid worden. Had Co toch gelijk, hadden alle krantenkoppen moeten schreeuwen. Misschien moesten we maar en masse naar de KNVB bellen om het ontslag van Advocaat te eisen. Er lopen genoeg potentiële vervangers rond in Portugal. En wat de wedstrijd tegen de Letten betreft. Zowel Advocaat als Clarence Seedorf verwezen in de nababbel naar die andere partij waar woensdag van gewonnen moet worden. Als ze al niet eens lijken te weten tegen wie ze moeten spelen, hoe kunnen ze dan ooit winnen? Ik heb mijn hoop gevestigd op de Tsjechen die woensdag het B-elftal vormen tegen de Duitsers. Hopelijk hebben zij hun bondscoach wat te bewijzen en spelen ze gewoon minstens gelijk. Moet Nederland nog wel winnen natuurlijk…de wonderen zijn hopelijk de wereld nog niet uit.

  Pepijn

  Pepijn

  (E-mail )

  20-06-’04 12:28

 1. 16 miljoen bondscoaches…

  Jaap

  Jaap

  (E-mail ) (URL)

  20-06-’04 14:18

 1. Ik ben voor Co Adriaanse als bondscoach. Deze middelmatige coach (copyrights Dick A.) slaag er namelijk wel steeds in bij middelmatige elftallen de opstelling en tactiek zo voor elkaar te krijgen dat de resultaten er mogen zijn…

  Eric

  Eric

  (URL)

  20-06-’04 16:24

 1. Zij die als bondscoach zonder zonde zijn, werpen de eerste bal!
  Dat het IQ bij een wissel – die volgens Koeman eigenlijk ook wel terecht was – bij de spelers niet tussen beiden hersenhelften doorkomt, ligt niet aan Advocaat.
  Lang leve Advocaat!! Ik werd er blij van dat hij boos werd bij Jack van Gelderen. Mijn zaterdag was gelukkig wel goed, en dat had NIETS met voetbal te maken.

  Kikkertje

  Kikkertje

  (URL)

  20-06-’04 17:17

 1. En Van Hanegem treft geen blaam? Hoe kan die man beweren dat Sneijder niet zo goed speelde tegen de Duitsers? Het was toen misschien de beste speler van het NL elftal, Johan Cruijff vond het de beste speler…
  Co Adriaanse is misschien wel wat.
  Jan Mulder is misschien ook wel wat, die heeft zich aangeboden. ;-)

  De Duitsers kunnen binnenkort waarschijnlijk zingen: ‘Schon wiedermal verpasst! Die Holländer haben schon wiedermal verpasst!’…

  grtz,

  tijger

  tijger

  21-06-’04 00:00

 1. Kikkertje: ik ben er voor dat óók Jack van Gelder opstapt….

  Eric

  Eric

  (URL)

  21-06-’04 01:10

 1. Toevallig waren de buitenlandse kranten lovend over de wedstrijd en het nederlands voetbal. Alleen niet over Advocaat nee … ondanks het boetekleed wat vandaag dan wel aanging.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  21-06-’04 03:06

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.