Scheiding van persoonlijkheden

Veertien reacties

Ik dien u mijn excuses te maken...

Ik besef mij namelijk dat ik u al die tijd niet echt serieus heb genomen, in ieder geval niet voldoende om te begrijpen dat ik u al die tijd heb lastig gevallen met verhalen die u eigenlijk helemaal niet wilt lezen. Ik had de signalen om me heen beter moeten opmerken en daar pluk ik nu de wrange vruchten van...

Nog niet zo lang geleden werd ik er door een gewaardeerde logcollega nog op gewezen: de mensen zitten niet te wachten op een overdaad aan gevoelige kitchverhalen en emotionele uitingen vanuit de feminiene zijde van mijn persoonlijkheid. Mensen willen stoere verhalen horen, over heerschappij, drank, voetballen, auto's en botte seks. Zitten niet te wachten op weemoedig gemompel over voorbije liefdes en gemiste kansen. Ontdaan van het brallerige en tamelijk voorspelbare gewauwel, ontdekte ik in deze boodschap de ultieme bevestiging dat dit nou net was wat er op Suffie.nl aan het gebeuren was...

Ik heb me laten gaan, ben te lang de innemende knuffelbeer geweest en heb me te lang bezig gehouden met het plezieren en roeren van mijn vrouwelijke lezers. En daar komt dus verandering in.

Vanaf heden krijgt u een met testosteron volgepropte Suffie terug, eentje met stoere verhalen over wijven, motorrijden en politiek. Maar omdat ik ook mijn gevoelige kant niet kan ontkennen, kunt u voor liefdevolle en gevoelige vertelsels over mijn emotionele leven en ontroerende gebeurtenissen terecht op Suffie's Knuffellog (rechtstreekse URL: www.suffie.com).

Kortom: hier voor de stoere en macho Suffie, met haar op zijn tanden en bloed in zijn familiejuweel, en daar voor de gevoelige en zachtaardige knuffelbeer die de laatste tijd zovaak het beheerste...

Nogmaals excuses, maar zo zal het zijn.....

Door Suffie

Dinsdag 13 Juli 2004 te 11:14 am

Geplaatst in Het leven

veertien reacties

 1. Ehm. Maar natuurlijk. Schiet je niet een beetje door nu, met twee verschillende logs? Misschien willen mensen wel een combinatie van beide Suffies!

  Raad

  Raad

  (URL)

  13-07-’04 15:43

 1. Je begrijpt wel dat ND als een hyena aan het huilen is van het lachen, Heer Suf? Gooi de troep lekker door elkaar heen, jongen! Niks Knuffellog! Afwisseling! Variatie! Het rauwe leven, de harde pik, maar ook de zachte inborst en de gemiste kansen; we willen het allemaal, maar wel op ??n plek, graag. Ik moet al genoeg logs bijhouden.

  Dank voor uw aandacht.

  The Gaucho

  The Gaucho

  13-07-’04 16:06

 1. Ik ging er vooralsnog maar van uit dat dit een geintje was, maar als het serieus is sluit ik me bij de vorige reactie aan. Bovendien, als je dit ook maar enigszins door zeiksnor ND laat veroorzaken, snap ik er helemaal niets meer van. Hopelijk is dat niet zo…

  Gerard

  Gerard

  (URL)

  13-07-’04 16:37

 1. Lijkt mij lastig te realiseren, zulks.
  Eventjes naam-wijs gezien eh.

  Maar je weet het niet. Afwachten, is het devies.

  dreadloki

  dreadloki

  (URL)

  13-07-’04 16:57

 1. Hierop past maar ??n uitlating: KWAAK

  Rich

  Rich

  13-07-’04 17:26

 1. Excuses aanvaard.

  Nico Dijkshoorn

  Nico Dijkshoorn

  (URL)

  13-07-’04 18:04

 1. Suf,

  Laten we het bij dit log houden, Ik wil lezen over zachte romantiek, sensitiviteit, aandacht, liefde en gemiste kansen, maar ook over uw, wel degelijk aanwezige snoeiharde macho kanten.

  Ik wil de virtuele pik horen soppen en het warme hart horen kloppen.

  Groet,

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  14-07-’04 02:06

 1. Dat zijn dan je vriende, Suffie. Heb jij een nieuw idee, komen ze met een stukje negativiteit, gaan ze jou voorschrijven hoe het moet. Dat wil zeggen die vier mensen die nog de moeite nemen. De rest (zo die er al is) reageert niet eens. En eentje blijkt een homo te zijn die alleen maar is ge?nteresseerd in je soppende pik. Is het niet om treurig van te worden?

  Nimoo

  Nimoo

  (E-mail )

  14-07-’04 09:44

 1. weer vrijgezel sufferd?

  luben

  luben

  (URL)

  14-07-’04 11:48

 1. Mag Opa vanf Ibiza onze Nico nog even hartelijk ongezien de typhus ( ja, met ph) wensen? En mischien kan Opa wel een plaatsje regelen op Patty,s klismafarm, kan ie meteen even anaal doorgetoeterd worden…

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  14-07-’04 16:01

 1. Die agressie… Waar heb dat nou voor nodig?

  J.N. Bosboom

  J.N. Bosboom

  14-07-’04 17:00

 1. Tegelijk met het machismo treedt de taalverweking in: ‘ik besef mij’. Foei toch!

  zeus

  zeus

  15-07-’04 00:44

 1. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden:
  Nimo… Was dat niet dat ??nogige schandknaapje uit de Griekse mythologie met die dubbelzijdige anus waaruit hij onafgebroken weblogwindjes laat?
  Is die nou nog niet dood?

  zeus

  zeus

  15-07-’04 00:50

 1. Jij dacht, ik vind het zo’n goeie, ik plaats hem gewoon een derde keer, hmmm? “Weblogwindjes” hoeoeoeee! Gewaagd!

  Nimo

  Nimo

  15-07-’04 23:40

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.