Kwestie van smaak

Acht reacties

Ik heb een zwak voor vrouwen die dingen in hun mond stoppen, ook als het voorwerpen betreft die over het algemeen niet tot de gangbare consumptiegoederen worden gerekend. Daarnaast ben ik van mening dat de enorme variëteit aan koppelmethodes die het menselijk lichaam ons te bieden heeft, een te groot goed is om vanwege principiële, religieuze of traditionele redenen te beperken. Mede gezien mijn eigen principes op het gebied van sociale en interactieve wederkerigheid, verlopen contacten met dames die ongeveer dezelfde doctrines hanteren over het algemeen vrij soepel. Althans, zolang ze maar niet over schoonmaakmiddelen beginnen.

Steeds vaker hoor je dat extreme vormen van hygiëne niet alleen nadelige gevolgen kunnen hebben voor de weerstand tegen ziektekiemen en dergelijke, maar bovendien ook de bevattelijkheid voor allergi?n en overgevoeligheden kunnen doen toenemen. Maar dat is niet de enige reden waarom ik de hygiëne-tic van sommige vrouwen niet helemaal vat. Zeg nou zelf dames, wordt u gruizig van een fellatio die smaakt alsof u een gezinsfles Dove tegen uw huig aandrukt? Likt u graag oksels uit met de wilde frisheid van limoenen? Welnu, net zo min wordt ik bijzonder opgewonden van een likkage die me het idee geeft alsof ik een pot Nivea leeglik of mijn tong in een fles Sanex probeer te proppen.

Overigens wil dat niet zeggen dat mijn hormonen enkel en alleen op gang komen door het aroma van voortwoekerende bacterie- en gistcultures. Integendeel, ook ik ben -voor zover de omstandigheden dit toelaten- voorstander van een douche vooraf, waarbij wat extra aandacht wordt besteed aan de staat van onderhoud van bepaalde lichaamsdelen. Met name achtergebleven sporen van bijvoorbeeld defaecatie of andere excrementele functies kunnen de lust aardig dempen en dienen dus zoveel mogelijk vooraf te worden opgeruimd. Maar je kan ook overdrijven; een vluggertje laten schieten omdat er geen douche bij de hand is, is absurd. Tenslotte heeft iedereen als kind wel eens en snoepje van de straat gegeten.

Waar het in mijn visie op aankomt is respect hebben voor het micro-organisch eco-systeem van de mens en de daarbij behorende acceptatie en waardering van aromatische bijeffecten. Oftewel, accepteer de smaak van je medemens in zijn meest natuurlijke staat: de vrouw licht vissig, de man licht kazig. Accepteer ook individuele verschillen. Waar de één gezegend is met een milde en romige volheid, kan de ander onder dezelfde omstandigheden tintelend en pittig uitvallen. Is dat allemaal niet op te brengen, grijp dan niet naar balans- en smaakverstorende middelen als zeep en andere desinfecterende middelen, maar experimenteer eens met etenswaren. Zelf prefereer ik producten als slagroom, chocopasta, Grand Manier, limonadesiroop, pindakaas en cr?me fraiche, maar ook fruitsoorten al aarbeien, bananen, kiwi's, mango's en druiven scoren meer dan uitstekend.

Zolang het allemaal maar vers is, want als ik iets goor vind is het wel de smaak van overrijp fruit....!

Door Suffie

Vrijdag 23 Juli 2004 te 12:14 pm

Geplaatst in Drank & Voer, Seks & Lust

acht reacties

 1. De openingszin is sterk!

  De rest weet ik niet, want dat vind ik dan weer te lang om te lezen.

  Maar dat compliment (zie eerste zin) kun je in je zak steken.

  Nimeaux

  Nimeaux

  23-07-’04 18:06

 1. Nee, ik heb hem nog eens gelezen en ik moet het deels herstellen. De openingszin is sterk, tot de eerste komma. Daarna wordt het weer een afzwakking met veel te veel omhaal van woorden. Maar toch… Het begin is er, jongen! Ik zie dat je je best doet, en ik waardeer dat.

  Nimeaux

  Nimeaux

  23-07-’04 18:08

 1. Nimo, jouw pseudo-Nicologische gezwets begint nu echt irritant te worden…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  23-07-’04 23:07

 1. ach, ik denk dat Nimeaux (Nimo) gewoon een beetje eenzaam is.. Ach arme! Nou, Nimo je hebt weer een paar minuten aandacht gehad maar je hebt hier ook andere sites voor hoor, bv. http://www.psychologie.nu .

  Suffie > goed stukje! ;)

  CK

  CK

  (URL)

  24-07-’04 00:58

 1. Oef, de lust verging me wel een beetje bij dit verhaal moet ik bekennen. Licht kazig? Welke mannen pijp jij Suffie?

  Het fruit maakte een deel goed, maar pindakaas!? Enfin, ieder zijn ding natuurlijk :)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  24-07-’04 04:44

 1. Cin, misschien hebben de twee door jou aangedragen punten iets met elkaar te maken??

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  24-07-’04 12:47

 1. Oef, u smeert altijd eerst pindakaas op? heeft het nu wel helemaal gehad .. Man o man, gooi die pindakaas de deur uit, drink veel thee met honing en wees zuinig met de knoflook, dan komt het helemaal goed ..

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  25-07-’04 04:41

 1. Hello and congratulations!

  tommy

  tommy

  (E-mail ) (URL)

  16-03-’06 20:19

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.