Hulde en lauwering

Zeven reacties

Als frequent horecabezoeker heb ik niet alleen een mening over de kwaliteit van het eten dat in tenten wordt geserveerd, maar ook over de bediening. Bedieners en bediensters die in een stampvolle tent, met slechts twee man personeel zowel een bar kunnen runnen als de bediening kunnen bezorgen in zowel het eetgedeelte van die tent als op het terras, verdienen respect. Als ze daarbij ook nog kans zien om vriendelijk en attent te blijven, verdienen ze een vette fooi. Als ze vervolgens ook nog eens de tijd nemen om Kleine Suffie tussendoor uit te leggen hoe de projectieklok werkt en even rustig voor Suffie uitzoeken welke muziek er in de speler zit en waar deze vandaan komt, verdienen ze een vermelding op dit weblog.

Nooit eerder hebben twee jonge restaurantbediendes het voor elkaar gekregen om Suffie zo ver te krijgen dat hij bijna opsprong van zijn tafel om even de afwas voor ze te doen.

Ga er gewoon eens naar toe....

Door Suffie

Zondag 01 Augustus 2004 te 3:40 pm

Geplaatst in La musique

zeven reacties

 1. Indeed, fantastisch eten is nog steeds middelmatig als de bediening crappy is. Gewoon goed eten wordt echter een feestmaal met de juiste bediening….

  Eric

  Eric

  (URL)

  01-08-’04 15:55

 1. Hoeveel had je gedronken toen je deze beoordeling bedacht ?

  Henk Wichard

  Henk Wichard

  (E-mail )

  01-08-’04 16:45

 1. Krijgt heimwee

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  01-08-’04 20:39

 1. Kreeg je ook te eten?

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  02-08-’04 02:20

 1. voor een eetcafe is het uitstekend qua alles, dat kan ik beamen.

  grtz,

  tijger

  tijger

  02-08-’04 14:02

 1. Wat een uitstekende tip. Als ik in A’dam ben ga ik zeker een kijkje nemen.

  Pollie

  Pollie

  (URL)

  03-08-’04 09:12

 1. Wat was U ver van huis. Een goed adresje is nooit verkeerd ,dus heb ik het genoteerd. Het is per slot om het hoekje van de deur.

  Stille Genieter

  Stille Genieter

  05-08-’04 18:03

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.