Beperkte openstelling

Twee reacties

Je kunt nog zulke mooie verhalen of scherpe stukken in je hoofd hebben zitten, als je de rust niet kunt vinden om er een goed verhaal van te breien moet je er gewoon niet aan beginnen. Momenteel zit ik even in zo'n periode. Allerlei lollige stukkies in m'n hoofd, maar niet in staat om ze op Suffiaanse manier aan het web toe te vertrouwen, althans niet zonder daarbij de voor en door mijzelf opgestelde kwaliteitsnormen op brute wijze te schenden.

Tis geen gebrek aan creativiteit of fantasie die me parten speelt. Het is meer het niet rustig achter de computer kunnen gaan zitten en in gedachten spelen met zinswendingen en woordvondsten, of het puzzelen met volzinnen en alinea's. Oorzaak? Te druk met andere dingen. Met werk, met verhuizen en verbouwen, met schrijven en redigeren, met rommeltjes binnen het gezin, en met allerlei andere dingen. Het gaat ook wel weer over. Misschien morgen al, of volgende week. En anders in ieder geval dit jaar nog.

Toch is er geen reden voor paniek. Wat je niet kan vertellen, kan je namelijk wel laten zien. Ge?nspireerd door het nieuwe speeltje van een lieftallige loglega, herinnerde ik mij dat ik ook ergens zo'n GSM-met-camera had liggen. En dus is Uwe Sufheid vanaf heden aan de moblog, hetgeen u vast al was opgevallen in de rechterkolom van deze pagina.

Overigens, wie gehoopt had mij volgende week op de Vondelparkmeeting driftig te zien mobloggen moet ik teleurstellen. Teneinde mijzelf terug te vinden heb ik namelijk besloten mij volgend weekend terug te trekken op een Goede Plaats in het zuiden des lands, alwaar ik mij uitsluitend met spirituele zaken zal bezig houden.

Door Suffie

Zaterdag 07 Augustus 2004 te 05:10 am

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Bij mij is het gewoon simpelweg .. hitte ..! Veel plezier in het Zuiden komend weekend.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  07-08-’04 19:15

 1. aaaaahh gut, kind gaat het een beetje? we missen je wel hoor!

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  09-08-’04 01:45

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.