Bestelling van Pythagoras

Vijf reacties

Door Suffie

Maandag 23 Augustus 2004 te 08:55 am

Geplaatst in Drank & Voer

vijf reacties

 1. Het is de volksaard. We zijn traditioneel handelaars en bang dat we bestolen worden. Mooi ander voorbeeld; de koektrommel die, na het uitdelen van ??n koekje bij de koffie per gast weer vlug gesloten wordt en in de kast gezet. Of het hotel waar geen geurig stukje zeep op je ligt te wachten maar een vies zeeppompje. Het komt nooit meer goed. Emigreren!

  Blague

  Blague

  23-08-’04 09:25

 1. Nee, dan de United States van de Verenigde Staten! Als je daar een karbonaatje en een colaatje besteld, komen ze met een hele kudde koeien en een blusvliegtuig aan je tafeltje staan. Tweede keer opscheppen gratis! Ketchup is on da house. 2 hectare gecremeerde aardappeltjes uit Frankrijk erbij? No problemo. Ik zeg: liever 1 stukje stokbrood te weinig aan tafel (dat is immers toch maar bedoeld om de tekortkomingen van de keuken en haar chef te verdonkeremanen) dan een land, nee een continent vol met hele dikke wijven.

  Jan F. (de)

  Jan F. (de)

  23-08-’04 10:42

 1. Lieve Suffie. Ik ben benieuwd welk restaurantje dit is…in A’dam Oost?

  Johanna

  Johanna

  (URL)

  23-08-’04 10:56

 1. Hahahahaha1 @ Jan F.(de)

  Suffie: “Waarom wordt de rekening altijd steevast aan de man aan tafel gepresenteerd?” Die ervaring heb ik niet, als ik de rekening vraag, krijg ik die voor mijn neus, vraagt mijn partner de rekening, krijgt hij hem… Watvoor etablissementen komt u?
  Enne, A’dam Oost? dan ben ik net als Johanna ook benieuwd…

  Grtz,

  tijger

  tijger

  26-08-’04 23:06

 1. Very interesting & professional site. You done great work.

  olga

  olga

  (E-mail ) (URL)

  16-03-’06 20:20

Leave a Reply