Bekijk het eens positief...

Zes reacties

De charme van zo'n volledig onverwachte hagelbui is niet alleen het gezellige getik van ijs dat deuken slaat in het dak van je auto, maar bovendien de steeds spannender wordende vraag welke ramen je in huis ook al weer open had staan.

Daarna gaan we het even hebben over de invloeden van excessieve vochtigheid op goedkopere laminaatsoorten...!

Update: Die paar druppels van het open raam in de slaapkamer waren te overzien. Gelukkig heeft het water dat via de luchtafvoer van de verwarmingsketel en de mechanische ventilatie naar binnen kwam een hoop meer schade veroorzaakt....

Update 2: Aaahhh, jammer! De oorzaak is gevonden, dat maakt dat het spannende er wel een beetje afraakt... Een gat in het aluminium plakstuk op het dak. Is ondertussen dichtgekit, wordt vervangen en natuurlijk zijn de kosten voor alle behang en spuitwerk voor ons, meneer...!

Door Suffie

Maandag 23 Augustus 2004 te 6:53 pm

Geplaatst in Het leven

zes reacties

 1. En of het platte dak van de Jumbo wel bestand is tegen de geweldige hoeveelheid water die er in een keer op gestort wordt en waarvan een gedeelte reeds via de pilaren de kassa,s binnenloopt ;-)
  Spanning……………..!!

  Opa-B

  Opa-B

  23-08-’04 19:03

 1. Hier zonnig en droog … :-p

  Marti

  Marti

  (URL)

  24-08-’04 00:15

 1. Gelukkig, stel nu toch dat er niets gebeurd was tenslotte ..

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  24-08-’04 01:35

 1. Zonnig en droog?? Dat moet dan wel hoogtezonnig zijn, gezien het tijdstip van reageren… ;-) Leg anders die vakantiegidsen eens weg…!

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  24-08-’04 11:25

 1. Ik weet nog wel iemand die zulke werkmannetjes kan gebruiken. Iemand met een flink huis in hartje Amssterdam :-)

  Rolandow

  Rolandow

  25-08-’04 10:23

 1. Die heeft naar ik weet geen dakproblemen….

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  25-08-’04 15:13

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.