Cirkel van verlangen

Veertien reacties

Nog half versuft van de slaap zwalk ik richting keuken en tik de Senseo aan. Als het lampje brandt, zet ik er werktuiglijk twee kopjes onder en laat ze vol lopen. Maar waarom? Los van Kleine Suffie, die liever melk drinkt, ben ik alleen thuis. Twee kopjes is dus echt overdreven!

Zonde van de koffie, bedenk ik mij, want zelfs als ik stevig doorgiet is kop nummer twee al lang niet meer op temperatuur als ik de eerste achterover heb. Gelukkig blijkt bij de eerste slok dat ik me daarover geen zorgen hoef te maken. Ik was namelijk vergeten om er nieuwe koffie-padjes in te doen.

Toch kun je dit soort half-slaperige missers vrij gemakkelijk voorkomen, namelijk door op tijd een stevige bak koffie tot je te nemen. Of was dat nu juist het probleem..??

Door Suffie

Donderdag 26 Augustus 2004 te 09:28 am

Geplaatst in Het leven

veertien reacties

 1. Gadverdamme; geen nieuwe pads, alsof je weer dat slootwater ( met kroos) naast de Lutkemeerweg drinkt!!!! ;-)

  Opa-B

  Opa-B

  26-08-’04 09:46

 1. ik gooi net ‘n bak smerige automatencappudinges achterover (het enige uit ‘t automaat dat binnen te houden is) en ik weet direct weer wat je bedoelt!

  Heb je ‘t ook al gehad dat je met je duffe harses ‘t padje er niet goed ingedaan hebt dat ‘r dan ‘thee’ uit de senseo komt? Bijna dezelfde smaak… brrrrrrr

  Horrorverhalen op de vroege morgen…

  Ivo

  Ivo

  (URL)

  26-08-’04 09:50

 1. Hetzelfde is mij ook al enkele keren overkomen, al ging het in mijn geval om een dood ordinaire ouderwetse, maar degelijke koffiefilter. De oplossing: Het ding de avond tevoren prepareren, zodat ik ‘s ochtends alleen nog op het knopje hoef te drukken.
  want knopjes drukken, dat is eigenlijk het enige dat goed gaat wanneer ik minder dan dertig minuten bij bewustzijn ben.
  Zeker als er slechts ??n knop is om te kiezen.

  Gooly

  Gooly

  (URL)

  26-08-’04 11:14

 1. Het misverstand viert nog hoogtij, zie ik. Senseo is helemaal geen koffie!

  Eric

  Eric

  (URL)

  26-08-’04 13:37

 1. Eric, je bent met je koffie al net zo eigenwijs als met je Opera..! ;-)

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  26-08-’04 14:02

 1. Je kunt ook de avond ervoor alles al voorbereiden. Alleen wel opletten dat je met je bezopen kop het reservoir niet vult met gin.

  Blague

  Blague

  26-08-’04 16:28

 1. Tja, hij doet zijn naam weer eer aan. grn

  rommel

  rommel

  26-08-’04 18:08

 1. Probeer gewoon ‘s al een beetje bij de mensen te zijn als je je bed verlaat. Dat helpt echt. En ga eens echte koffie drinken in plaats van zo’n modisch verschijnsel als Senseo.

  Martin

  Martin

  (E-mail )

  27-08-’04 01:08

 1. Ben ook altijd verbaast hoeveel er mis kan gaan met de senseo.

  Geen water
  Te weinig water
  Geen koffie
  Geen mok
  Mok te weinig
  Koffie te veel/weinig

  Dré

  Dré

  27-08-’04 14:44

 1. @Dr?: Deksel sluit niet goed……

  Opa-B

  Opa-B

  27-08-’04 16:22

 1. Omdat het gaatje van de pad-houder verstopt was door een aroma-korreltje trok de deksel vacuum. Zeker een week over gedaan om los te krijgen. Een ding moet gezegd, op een senseo kan flink gebeukt worden zonder veel zichtbare schade.

  Boer Biet

  Boer Biet

  28-08-’04 10:16

 1. Je kunt natuurlijk ook ??n grote mok onder de twee koffiestraaltjes zetten – dan heb je gewoon een grote kop koffie die op de juiste temperatuur genuttigd kan worden in plaats van een te heet kopje koffie en een lauw kopje koffie.

  inge

  inge

  (URL)

  29-08-’04 13:25

 1. Suffie!

  Tim

  Tim

  (URL)

  03-09-’04 11:40

 1. pffff, jullie hebben gelijk met die Senseo……als hij het doet, heb je een heerlijke bakkie……nu ziet dat ding van mij de volle watertank niet….hij denk dat ie leeg is. Ach dan maar ouderwets koffie zetten.

  mark

  mark

  10-09-’04 09:20

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.