Medische beperkingen

Zeven reacties

Mijn rechterhand zegt 'klik'. Of liever gezegd, mijn pink doet dat. Als ik mijn vingers buig en strek, blijft mijn pink halverwege hangen om vervolgens met een bijna hoorbare 'plok' in stand te verspringen zodat hij weer gelijke pas houdt met de rest van mijn vingers. Mijn pink is een soort van aan/uitschakelaar geworden, zoals je die op de achterkant van oude gitaarversterkers vindt om het circuit onder stroom te zetten.

Het zou misschien nog wel komisch zijn als dat geklik geen pijn had gedaan. Maar dat doet het dus wel, en nog gemeen ook. Oorzaak van dat geklik is namelijk een klein ontstekinkje op de pees van mijn pink, precies op een plek waar mijn peesschede zich ter hoogte van mijn polsgewricht vernauwt zodat het gezwollen ontstekinkje steeds in de beweging blijft hangen. Volgens de dokter gaat het vanzelf over als ik rust houd met die hand. Zoniet dat kan een injectie met een ontstekingsremmer uitkomst bieden. En in het uiterste geval kan het euvel operatief worden verholpen door de peesschede ter hoogte van mijn pols open te snijden, zodat de pees vrij heen en weer kan bewegen.

Ik heb gekozen voor de eerste optie: rust en langzaam laten genezen. Dat houdt wel in dat ik die rust moet gaan zoeken bij de oorzaak van dit alles: het priegeltoetsenbordje van mijn laptop. Die laptop had ik speciaal aangeschaft omdat ik de rest van mijn computertuig in mijn studio/kantoor heb staan en ik ook wel eens gezellig in huis wilde werken, zodat mijn gezinnetje mij zo af en toe ook eens kon zien. Dat geeft mij de keuze tussen twee kwaden: 1. Al mijn activiteiten op de computer, inclusief niet aan werk en huishouden gerelateerde activiteiten als chatten, webloggen, downloaden en vieze plaatjes kijken, migreren naar kantoor/studio en daar mettertijd op een dag tevens mijn gevulde koffers aantreffen; 2. Mijn werkzaamheden in kantoor/studio beperken tot het hoogstnodige en alle andere, niet onmiddellijk noodzakelijke computerhandelingen, opschorten en/of beperken tot de spaarzame momenten dat hier in studio/kantoor ruimte voor is.

Op zich een gemakkelijke keuze, ware het niet dat betaalbare woonruimte in Almere niet voor het oprapen ligt. Uiteindelijk blijkt de laatste optie dus de meest haalbare, en dat betekent domweg dat de laptop een tijdje de kast in gaat en ik mijn tijd op de computer ga beperken, ook al omdat op dit moment ?lk toetsenbord pijn doet. Dat betekent dus ook weinig schrijven, weinig Suffie en weinig MSN en weinig doelloos en recreatief heen-en-weer mailen.

Mocht het hier dus wat stil worden, bedenk dan vooral dat ik druk bezig ben met mijn genezingsproces. En nu ga ik even een coolpack uit de vriezer pakken. Au...!

Door Suffie

Zaterdag 28 Augustus 2004 te 10:05 am

Geplaatst in Seks & Lust

zeven reacties

 1. Kun je meteen eens nadenken over wat je eigenlijk gaat schrijven in de toekomst. In de afgelopen tijd maakte je je er wel gemakkelijk van af.

  Bonk

  Bonk

  (E-mail ) (URL)

  28-08-’04 12:22

 1. Opa vraagt zich ernstig twee dingen af: 1 heeft Suffinnetje dit stukje al gelezen en 2: wat was haar reactie?? ;-)

  Opa-B

  Opa-B

  28-08-’04 13:09

 1. Hoe heet die knakkert uit Glimmen die het erover had dat je overal over kunt loggen? Tis dus echt zo!

  karin

  karin

  (URL)

  28-08-’04 15:54

 1. Mag ik dan de eerste zijn om u beterschap te wensen? Wat een harteloze onverlaten, die drie hiervoor! ;-)

  Eric

  Eric

  (URL)

  28-08-’04 17:15

 1. Suffie, beterschap. Maar met 2 vingers typen kan ook.

  Kikkertje

  Kikkertje

  (URL)

  29-08-’04 02:38

 1. Of de letters dicteren aan kleine Suffie! Dan sla je nog 2 vliegen in 1 klap ook!

  Luna

  Luna

  29-08-’04 20:30

 1. Kijk, dat laatste is nou een goed idee. Een gemist d-tje of t-tje zijn we allang gewend… ;-)

  Eric

  Eric

  (URL)

  29-08-’04 21:41

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.