Confrontatie

Acht reacties

Met grote, bruine ogen kijk je een schijnbaar onveranderlijke wereld in, nog steeds op zoek naar zekerheden en de bevestiging van jouw plaats in ons midden.

Juist nu we je hebben overtuigd van jouw bestaansrecht, van de vaste waarden in je nog korte leventje en van het feit dat de aanwezigheid van de mensen in je directe omgeving een vanzelfsprekendheid is die niet hoeft te worden afgedwongen, moet ik je gaan vertellen dat het een leugen is.

Je hebt weet van het leven, maar ook van verval en van de dood. Je weet ook dat daarin geen eerlijkheid bestaat, dat de ??n meer tijd gegeven is dan de ander. Tot op heden zijn het abstractheden geweest die je voor jezelf hebt kunnen rationaliseren omdat je ze op een veilige afstand tot realiteit hebt zien komen. Ongetwijfeld voel je om je heen de spanning en het verdriet en besef je heel goed dat de tijd is gekomen dat je van dichtbij zult worden geconfronteerd met het einde van dingen die je altijd als oneindig hebt beschouwd.

Je weet nog niet dat onze onzekerheid een zekerheid is geworden, ook wij zoeken nog naar een geschikt moment om je wereldje te verstoren. Ik weet nog niet wanneer, alleen dat er een tijd komt om je vast te pakken en te kijken in die grote, bruine ogen...

"Lieve jongen, kom eens even bij ons zitten..."

Door Suffie

Zaterdag 21 Februari 2004 te 2:40 pm

Geplaatst in Het leven

acht reacties

 1. Ik geloof dat ik precies weet wat dat gaat inhouden…

   karin

  karin

  (URL)

  21-02-’04 14:51

 1. OMG! Even zonder woorden.

   fr?d?ric

  fr?d?ric

  (URL)

  21-02-’04 15:40

 1. Sterkte!!

   Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  21-02-’04 16:32

 1. Is u belbaar of even rust? Sterkte in elk geval!! Dikke knuffel voor jou, J. & M.

   Marti

  Marti

  (URL)

  21-02-’04 23:24

 1. @Marti: F5 mailbox..

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  22-02-’04 14:30

 1. Da’s niet makkelijk. Sterkte!

   JW

  JW

  (URL)

  22-02-’04 15:45

 1. stilte

   SveMic

  SveMic

  (URL)

  22-02-’04 19:26

 1. Allemachtig. Soms is het leven wel heel erg onrechtvaardig. Veel sterkte.

   Jetje

  Jetje

  (E-mail ) (URL)

  25-02-’04 08:44

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.