Licht in het donker

Drie reacties

Als er één training is waar ik warme gevoelens voor heb, dan is het wel het Onofficiële Practicum Recreatief Forensische Gynaecologie. En dat zou niet alleen voor mij moeten gelden. Het blijkt namelijk dat de meeste heren tegenwoordig weliswaar redelijk warm lopen voor oraal vertier, mechanische stimuli of alternatieve uitvoeringen van de pen- en gatconstructie, maar dat het manueel stimuleren en manipuleren van de vrouwelijke geslachtsorganen in het liefdesspel nog steeds een ondergeschoven kindje is. Dat is jammer, want voor wie er voor open staat, biedt het gebied tussen venusheuvel en perineum een wonderlijke en fascinerende wereld vol kleur en vorm, die zijn weerga niet kent. Een geoefend oog onderscheidt in de vrouwenschoot minstens net zoveel details als in een vrouwengezicht en leert hem bovendien alles over haar fysieke en mentale gesteldheid, emotionele toestand, humeur en levenswandel.

Zelf verwonder ik me nog steeds over de enorme verscheidenheid en de soms onverwachte confrontaties die mij soms ten deel vallen: grove en losgebouwde vrouwen met misprijzende knijpkutjes of jonge, tenger gebouwde deerntjes met goedmoedig lubberende plofmoffen, elke kut levert een nieuwe uitdaging op. Spreidt de benen van een vrouw en zij toont u de spiegel van haar leven.

Overigens geldt mijn fascinatie slechts het zichtbare gedeelte. Niet dat ik vies ben van een potje overmatige penetratie, maar de speleologische aspecten doen mij hoegenaamd niets! Ik kan lyrisch raken van de zachte welvingen van een kleine schaamlip, maar ik stijf absoluut niet op bij het zien van een stuk uterus, een lap slijmvlies of een ander brok onduidelijk weefsel. In dat licht loop ik ook niet warm voor de aanschaf van , dat indien ingebracht niet alleen stimulerende trillingen op het zachte weefsel van de onderhavige vrouw overbrengt, maar bovendien met behulp van een ingebouwd lampje en een draaibare periscoop ook een blik gunt op haar binnenwerk. En daar haak ik dus af.

En u? Inspecteert u de vullingen en bruggen in de mond van uw partner voordat zij u pijpt? Of is uw persoonlijke actieradius wellicht aanleiding om meteen een tracheascopisch onderzoek te doen? Onderzoekt u sigmo?doscopisch de bekleding van haar endeldarm voordat u haar anaal neemt? Wordt u opgewonden van een kijkje in haar neus- en bijholtes?

Mijn standpunt mag duidelijk zijn: de buitenkant van de mens is om naar te kijken, en om daarvan te genieten. De binnenkant zit tenslotte niet voor niets van binnen en leent zich beter voor tastzintuiglijke waarnemingen. Uiteraard wel met behulp van de daarvoor bestemde, gevoelige lichaamsdelen, dat levert namelijk niet alleen het meeste effect op, maar is nog plezierig ook.

Echte schoonheid zit van binnen? Me reet?!

Door Suffie

Dinsdag 07 September 2004 te 9:55 pm

Geplaatst in Seks & Lust

drie reacties

 1. Die laatste zin he………….ik ga zo meteen maar eens even ruim schijten…..

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  08-09-’04 08:06

 1. ‘Een ondergeschoven kindje…’ Is dat een eufemisme voor pedoseks?

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  08-09-’04 16:40

 1. “Spreidt de benen van een vrouw en zij toont u de spiegel van haar leven.”

  Dat, of je krijgt een lel voor je bakkes.

  dille

  dille

  (URL)

  09-09-’04 10:03

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.