Ik en mijzelf en een fles rosé

Vijf reacties

Op het hoogtepunt van mijn roes kom ik mijn tweede ik tegen, die hoofdschuddend toekijkt hoe ik met de nagel van mijn rechterpink mijn neusholtes sondeer, op zoek naar ongewenste aankoeksels.

"Je gaat toch geen stukje schrijven, niet?"
"En waarom niet?"
"Misschien omdat je teveel gezopen hebt. Ik zou er al helemaal niet aan beginnen als ik jou was."
"Dat is het hem nou juist, je bent mij! En ik zou als ik jou was ook niet te hoog van de toren blazen, want ik maak nog steeds zelf uit of ik iets schrijf ja of nee."
"Wat jij wil, maar zou jij het voor jezelf kunnen billijken om een stuk af te leveren, waarvan je achteraf spijt hebt dat je het geschreven hebt? En dat simpel en alleen omdat je net iets te veel bent doorgezakt om volledig helder te formuleren wat je feitelijk kwijt wil?"
"Mmmm... zit wat in. Maar ik moet vandaag wel even iets publiceren. En het liefst voor ik helemaal in elkaar sodemieter, want die ros? van de C1000 die hakt er nog steeds gruwelijk in!"
"Doe geen moeite. Het is vandaag zondag, over het algemeen een absoluut dieptepunt in je kijkcijfertjes. Je zou er beter aan doen je energie en creativiteit te bewaren voor morgen. Dan zit iedereen namelijk op zijn werk en nemen de meesten van hen rustig de tijd om hun favoriete weblogs door te nemen. Is het je nooit opgevallen dat de kijkcijfertjes op maandag veel hoger zijn dan op andere dagen?"
"Mja...verrek, nu je het zegt..."
"Dat bedoel ik. Wees slim, zet die computer uit en ga vanavond een beetje vroeg naar bed. Je bent moe, hebt te veel gezopen en met een beetje mazzel maak je vanavond nog kans op een romatische episode."
"Eigenlijk heb je nog gelijk ook, morgen weer een dag. Ik kap er mee...!"
"Zo mag ik het horen!"
"Als ik mij toch niet had....!"

Door Suffie

Zondag 22 Februari 2004 te 9:38 pm

Geplaatst in Drank & Voer

vijf reacties

 1. Gatverdamme rose van de C1000… maar wel een prettig gesprek…

   Jelmer

  Jelmer

  (URL)

  22-02-’04 21:45

 1. …en zo kom ik hier op zondagavond, helemaal voor noppes.

  Al herken ik dat van die kijkcijfers op maandag w?l! =]

   dille

  dille

  (URL)

  23-02-’04 00:07

 1. Rose van de c1000 is zoooo 1978!

   Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  23-02-’04 20:08

 1. De ros? van de C1000 is nog steeds volledig toppie!

  En bovendien goed te betalen….!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  23-02-’04 20:16

 1. Mij heeft gelijk; ik kom hier ook op maandagmorgen :D

   Kuikentje

  Kuikentje

  (E-mail ) (URL)

  26-02-’04 11:36

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.