Scoren

Zeventien reacties

Een krap jaar navelstaren en een reeks onbetaalbare sessies bij een al even onbetaalbare, maar wel hele fijne psychologe hebben Suffie tot een schokkend inzicht gebracht: Suffie heeft nog nooit een meisje versierd!

Ongetwijfeld stijgt op dit moment in veel Nederlandse huizen en gezinnen een honend gejoel op van mensen die hetzij ooit in een min of meer grijs verleden lichaamssappen met Suffie hebben uitgewisseld, hetzij daar op ??n of andere wijze kennis van hebben genomen. En inderdaad, Suffie kan zo'n beetje alles behalve met droge ogen beweren dat hij altijd en overal een monogaam cq. celibatair leven heeft geleid. Wat dat betreft heeft Suffie zijn zaad bepaald niet aan de kanarie opgevoerd.

Feitelijk impliceert bovengenoemd inzicht iets heel anders: Suffie heeft nooit actief of bewust contactuele of relationele technieken in de strijd geworpen om verse dames aan zich te binden of over te halen tot het ondergaan van erotische episodes. Suffie heeft zich nooit overgegeven aan zijn hormonaal jachtinstinct, heeft nooit geoefend in openingszinnen en feromoon-opwekkende one-liners, nooit vuurtjes uitgedeeld of drankjes aangeboden en al helemaal nooit geprobeerd om schone dames gladjes en gelikt de sponde in te lullen.

Dat Suffie in der loop der jaren toch een mondiale verspreiding van zijn genetisch materiaal heeft bewerkstelligd, alsmede een aardig aantal zwaar gefrustreerde schoonmoeders-in-sp? bij elkaar heeft gesprokkeld, moet dus een andere oorzaak hebben. Suffie heeft daar wel een theorie over....

Voordat het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie een expliciet verbod daartoe uitvaardigde, deed Suffie enige jaren aan volleybal. Afgezien van Suffie's service -die Suffie al gauw de bijnaam Dikke Bertha opleverde- scoorde Suffie vrijwel nooit, maar was wel een uitstekend spelverdeler. En zo ging het met veel van Suffie's al of niet sportieve, sociale activiteiten: Suffie schepte voorwaarden, anderen kopten, sloegen, schopten of mepten 'um er in.

Een soortgelijk mechanisme heeft zich in de loop der tijd ook ontwikkeld in Suffie's liefdesleven. Suffie versiert geen vrouwen, maar schept al of niet doelbewust voorwaarden om versierd te worden! Dat klinkt simpel, maar Suffie piekert nog steeds over de vraag hoe deze ingeslopen methodiek zo succesvol heeft kunnen uitpakken. Suffie moet het in ieder geval niet hebben van zijn dierlijke aantrekkingskracht, Suffie's musculatuur en krachtige kaaklijn zijn namelijk al sinds jaar en dag overdekt met reserve-Suffie voor gebruik in barre tijden, en derhalve grotendeels aan het zicht onttrokken. Suffie vermoedt dan ook dat zijn hoge knuffelfactor, goedmoedige uitstraling en verzorgde gevoelsreflecties dames aanzetten tot romantische toenadering.

Nu Suffie zich bewust is geworden van zijn instinctief manco, doemt de volgende vraag op: dient Suffie te berusten bij de indirecte methode en te accepteren dat vrouwen hem min of meer aan komen waaien, of zou Suffie, ter bevrediging van zijn lage driften, eens een periode actief op vrouwenjacht moeten gaan?

Op zich is Suffie bereid tot het experiment, maar angstig voor de gevolgen. Actief hengelen kan de visvangst enorm opdrijven, maar ook de vis wegjagen! Een actievere houding zou kunnen resulteren in een enorme overdaad aan erotische bewegingen, doordat de beide processen elkaar versterken. Zowel aangeven als scoren, als het ware. Maar het zou ook zomaar kunnen, dat een actievere houding de traditioneel lopende processen juist verstoort, de magie van de passieve houding doet verdwijnen en notoire veroveringen juist wegjaagt.

Een interessant en uitdagend dilemma, waar Suffie graag eens mee aan de slag gaat! En mocht het misgaan, dan kan Suffie altijd nog terugvallen op zijn service: hoog opgooien en 'm er snoeihard en onbarmhartig in jenzen...!

Door Suffie

Maandag 23 Februari 2004 te 11:25 am

Geplaatst in Seks & Lust, Vroegâh

zeventien reacties

 1. Hmm, toch eens kijken bij welke van de drie factoren ik de mist in ga….

   Eric

  Eric

  (URL)

  23-02-’04 12:38

 1. Ik kan u een periode van actief vis vangen gaarne aanbevelen al wordt het met elke vis minder interessant om verder te vissen… dat wel… maar je leert er wel goed door vissen en de eigenschappen die je al bezit zijn alleen maar ten voordeel!! Inmiddels heb ik een dermate leuke/mooie vis aan de haak geslagen dat ik mijn kunsten alleen nog maar op deze vis botvier :-)

  Is het visseizoen al begonnen??

   Tjarko

  Tjarko

  (URL)

  23-02-’04 12:45

 1. Hoe herkenbaar. Hier nog zo’n type zonder visakte. Misschien toch maar eens aanschaffen v??r de lente echt begint.

   Pix

  Pix

  (URL)

  23-02-’04 13:06

 1. @Eric: Ik zou blijven oefenen op m’n service… :-D

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  23-02-’04 14:04

 1. Dilemma’s zijn altijd leuk om over te theoretiseren, da’s zeker. Maar veronderstel dat je het ‘s gaat uitvogelen. Je kan een uitgekookte tegenstander treffen, die jouw zo snoeiharde service opvangt en retourneert. En dat met zoveel spin, dat de bal in jouw met de jaren zo zorgvuldig opgebouwde porceleinkast terecht komt en de boel aan gort slaat. Wat dan ?
  Ik zou het maar bij luchtfietsen laten, is verstandiger gezien je weliswaar in mijn ogen nog jonge maar desalniettemin toch al wat gevorderde leeftijd.

   Martin

  Martin

  (E-mail )

  23-02-’04 14:43

 1. Zoals jaren geleden al in een boek van Rinus Ferdinandusse te lezen was: “Het is altijd weer hetzelfde in een ander slipje.”

   The Gaucho

  The Gaucho

  23-02-’04 15:31

 1. Suffie: het probleem met mijn services is dat er zoveel effect in zit dat ik zelf in de problemen kom als ‘ie uberhaupt terugkomt…

   Eric

  Eric

  (URL)

  23-02-’04 16:16

 1. ik ben jaren volleyball scheidsrechter geweest,voetjes achter de lijn tijdens de opslag svp. Sufmans, als je niet precies weet wat je hebt maakt dat je juist aantrekkelijk, het zijn de maniertjes waar m/v op afknappen toch?

   boer biet

  boer biet

  23-02-’04 21:41

 1. Ik sluit me bij Pix aan…

   Johan

  Johan

  (URL)

  23-02-’04 21:55

 1. Is Suffie zo’n oude mijnheer? :D

  Maarre, niet doen! Waarom zou je? Dit werkt goed. Don’t fix what isn’t broken zou ik zeggen.

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  23-02-’04 22:07

 1. Suffie wil gewoon weten hoe al die volksstammen kerels dat nou eigenlijk doenv – juist omdat hij het niet hoeft. Snap dat dan!

   Sproet

  Sproet

  (URL)

  23-02-’04 23:53

 1. Na het lezen van dit stukske heeft Opa last van kramp in de kaakspieren en spierpijn in de buikstreek.
  Suffie weet wel waarom :-)

   Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  24-02-’04 12:09

 1. even snoeiharde reactie Neh, niet scherp genoeg. backspace…

  redelijk ranzige reactie Neh … not ladylike. wisserdewis

  Euh .. succes ;-)

   Marti

  Marti

  (URL)

  24-02-’04 22:23

 1. Suffie heeft nog nooit een meisje versierd…dat verbaast mij niets: ik heb eens aandachtig je foto bestudeerd, maar volgens mij ben jij Jamai…het wachten is op je ‘coming out’!!

   Joke

  Joke

  (E-mail )

  25-02-’04 17:15

 1. @Opa: weer aan de kauwgum tijdens je situps???

  @Marti:

  Don’t…

  Don’t….!

  Zankx…!

  @Joke: Heb je vanavond wat te doen?

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  25-02-’04 19:58

 1. @Sproet: oeps, sorry!! Ik handelde slechts volledig uit vrouwlijk perspectief. Vandaar .. Enzo .. Gaat een boek zoeken over mannen ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  26-02-’04 13:41

 1. Volgens mij moet jij eens leren wat sneller to the point te komen jongen! ;-)

   Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  26-02-’04 23:10

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.