Relatietest

Vier reacties

Hoewel bij mij persoonlijk het aantal one-night-stands sinds mijn huwelijk dramatisch is gekelderd, durf ik nog steeds de bewering hoog te houden dat de meeste mannen over het algemeen vaker spontaan zomaar aan het neuken slaan dan vrouwen.

Dat betekent overigens niet dat mannen altijd volkomen onnadenkend en als een kip zonder kop alles bestijgen wat een beetje vriendelijk naar ze lacht. Een stukje voorbereiding is niet alleen essentieel om het zover te laten komen, maar kan ook achteraf zijn vruchten afwerpen. Zelf heb ik ooit, naar aanleiding van een negatieve ervaring, een ONS-protocol vastgesteld, gebaseerd op twee principes: 1. Een niet onaanzienlijk deel van alle one-night-stands resulteert onbedoeld in een min of meer serieuze relatie; 2. Relaties lopen tegenwoordig gemakkelijker stuk op triviale onhebbelijkheden van één der partners, zoals snurken, rondslingerende sokken, overmatig woelen, onwelriekende geslachtsorganen en uitgelubberde onderbroeken.

Eigenlijk is dat hele protocol niet meer dan een snelle relatietest om te onderzoeken of een in principe ??nmalige copulatieve ontmoeting kans heeft op prolongatie, of dat te verwachten valt dat dit vanwege de eerdergenoemde persoonlijke onhebbelijkheden zal uitdraaien op een mislukking. Je confronteert het betreffende ééndagskippetje vrijwel onmiddellijk na de daad met je zwakke zijde en kijkt hoe het uitpakt:

Tijdens je afspraakje gedraag je jezelf optimaal. Je bent een heer, betaalt haar drankjes, en toont aandacht, begrip en humor. Eenmaal in bed toon je je een perfecte minnaar, neemt de tijd en speelt in op haar verbale en non-verbale wensen. Zodra ze slaapt werk je twee tenen knoflook en een zoute haring naar binnen (leg ze klaar in je nachtkastje), trekt het voeteneinde van het dekbed los en begint flink te snurken. Midden in de nacht draai je naar haar toe, ademt zo zwaar mogelijk in haar gezicht en haalt een paar keer flink je neus op. Zorg dat je de badkamer als volgt aanpast: halflege tube sperti op de stortbak (zonder dop), urinevlekken op de bril, oude tandenborstel met daarin wat schaamharen, resten scheerschuim met baardharen in de wasbak en een stapel onderbroeken met remsporen in de badkuip. Schuif aan de ontbijttafel achteloos een aantal pornoboekjes opzij (iets met beesten) en vraag een kwartje bijdrage als ze met jouw telefoon een taxi wil bellen.

Belt de betreffende dame later voor nog een afspraakje, dan is deze relatie levensvatbaar. Zo niet, dan heb je jezelf ongetwijfeld een toekomstige teleurstelling bespaard. En geloof me, op deze wijze heb ik in de loop der jaren al heel wat kaf van het koren gescheiden.

Deze methode heeft één nadeel: Het werkt alleen in je eigen huis, bij háár thuis is het namelijk lastig om op de situatie in te spelen en kan je het maar beter laten komen zoals het komt. Ooit leverde dat mij na een overigens fantastische avond een hevig kwijlende jongedame in mijn armen op, die gezien het aroma bovendien aan een lichte incontinentie leek te lijden. Bij mijn nachtelijke zoektocht door haar huis naar een rol wc-papier, stuitte ik onder meer op een scheermes met plukken okselhaar op het aanrecht, een bus intiemspray in de koelkast en een prop gebruikte inlegkruisjes in de papiermand.

Uiteraard heb ik dat walgelijke schepsel nooit meer terug gezien....

Door Suffie

Zondag 26 September 2004 te 11:49 am

Geplaatst in Seks & Lust

vier reacties

 1. Hierbij bevestigt dit stukje dat mannen zeer vrouwonvriendelijk [kunnen] zijn …

  karin

  karin

  (URL)

  26-09-’04 13:04

 1. “dat de meeste mannen over het algemeen vaker spontaan zomaar aan het neuken slaan dan mannen.”

  Hoe bedoelt u?

  DjB

  DjB

  26-09-’04 13:14

 1. @Karin: of in ieder geval heel stevig in dat keurslijf vastzitten…

  @DjB: euh…. voutje

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  26-09-’04 15:20

 1. ‘dat de meeste mannen over het algemeen vaker spontaan zomaar aan het neuken slaan dan vrouwen’.

  Euh, met wie doen zij het dan?
  Anders zou je toch een gelijke stand verwachten, of ben ik nou gek?

  Suus

  Suus

  (E-mail )

  26-09-’04 15:42

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.