Terloopse gedachte...

Vier reacties

Als jongeling maskeerde ik tegenover notoire bedgenotes mijn gebrek aan masculine trekken door de rol van de schuchtere knaap te spelen. In plaats van het tentoon spreiden van blufferig machogedrag, bracht ik de dames in welwillende vertedering door schoorvoetend te bekennen dat het die avond mijn eerste keer zou worden.

Jammer dat die methode na je dertigste alleen maar averechts werkt....

Door Suffie

Dinsdag 05 Oktober 2004 te 10:08 pm

Geplaatst in Kort, Seks & Lust

vier reacties

 1. hey ik zie het. je hebt een via shop met vibrators op je site. cool, maar ik vind het meer een luna-ding, toch?

  buurman m

  buurman m

  05-10-’04 22:35

 1. Hahaha, ach er zijn toch wel andere methodes?
  Ik zou het niet meer weten, heb al te lang een vaste vriendin…

  Y......

  Y......

  (URL)

  06-10-’04 17:10

 1. Komt het weleens bij u op om te denken dat er teveel geneukt kan worden ? Gewoon teveel, zo vaak, te slecht, te snel of te langzaam maar zeker teveel.Absurd zo vaak als ‘het’ gedaan schijnt te moeten,dat is geen willen meer maar moeten, het is belachelijk en weerzinwekkend.Zo.

  novecento

  novecento

  06-10-’04 17:41

 1. Novocento, het is sterker dan ik. Altijd geweest en het zal ook altijd wel zo blijven. Om eerlijk te zijn heb ik ook de energie niet om me er tegen te verzetten…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  06-10-’04 21:27

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.