Glup!

Vijf reacties

Alle pogingen van VVD topman Hirshi Ali ten spijt om van het man-vrouw gelijkheidsbeginsel tot plat entertainment te degenereren, gaat het goed met de vrouwenemancipatie in Nederland. Onder invloed van televisieseries als 'Sex and the City', 'Friends' en 'Ellen', hebben de gezamenlijke hoofdredacties van de meest invloedrijke mutsenbladen namelijk een drastische koerswijziging ingezet: vrouwen mogen er weer gewoon voor uitkomen dat ze in bed meer lol hebben van een grote piemel dan van een kleintje. Dat betekent dat het reeds lang ingesleten dogma van 'het gaat er niet om hoe groot hij is, maar wat je er mee doet', ernstig op de helling gaat.

Persoonlijk raakt deze wetenschap mij niet echt, hooguit vind ik het wrang van de onterechte onzekerheid die mij voornamelijk gedurende mijn adolescentiejaren nogal eens plaagde. Wel denk ik dat met het verdwijnen van dit vrouwentaboe een eind komt aan een propagandacampagne, die mannen met een bescheiden stampertje ervan moest overtuigen dat hun deelname aan het edele spel der recreatieve cohabitatie niet bij voorbaat was uitgesloten en dat ze dus geen zelfmoord hoefden te plegen.

Wel verbaast het me dat in de meeste mannen-onder-elkaar gesprekken wel vrijelijk wordt gedebateerd over het formaat en de huidspanning van de vrouwenbips, de vooruitstrevendheid en gravitatiebestendigheid van haar tieten en haar vermeende orale lipspanning, maar dat het interne vrouwelijke maximum laadvermogen, nota bene de logische tegenhanger van de penisgrootte, nooit ter sprake komt. Oftewel, vrouwelijke ondiepte schijnt taboe te zijn! Toch moeten er méér mannen zijn die wel eens een vriendinnetje hadden met een regelmatig opspelende uteruskneuzing of een onderlangs opgerekt middenrif. Zo denk ik nog regelmatig aan de dame bij wie ik bij achterwaartse benadering niet dichtbij genoeg kon komen om haar borsten te vatten waardoor ik het idee kreeg dat mijn armen te kort waren. Of aan die mevrouw die bij het bezigen van haar favoriete positie (on top!) bij iedere onverwachte beweging steeds 'glup!' riep.

De Kama Sutra, zeg maar de voorloper van onze hedendaagse lifestyle-magazine, onderscheidt voor zowel vrouw als man qua grootte drie types geslachtsorganen. Vrouwen zijn van klein naar groot een 'hert', 'merrie' of 'olifant' en mannen staan te boek als 'haas', 'stier' of 'paard'. Vertaald naar Suffie's Pen & Gat Principe betekent dit negen combinaties van mannen en vrouwen, waarbij drie combi's perfect passen, twee combi's ernstig rammelen als er geen opvulling voor handen is, twee combi's tot ernstige slijtage zouden kunnen leiden, één combi (haas-olifant) een ernstig tekort aan raakvlakken oplevert en één combi (paard-hert) zonder medisch ingrijpen onherstelbare schade tot gevolg kan hebben. Toch sluit de Kama Sutra geen enkele combinatie uit, maar verwijst voor elke combinatie naar een selectie uit de beschikbare technieken die optimaal bij die specifieke combinatie past. Oftewel: alles past, als je maar weet hoe...

Feitelijk maakt dit het mannelijk taboe over vrouwelijke ondieptes onnodig, net zoals het taboe van de excessieve mannelijke actieradius dat is. Waar het om gaat is dat je om leert gaan met de excessieve dimensionele beperkingen of mogelijkheden van je partner, zonder je af te vragen of er iets mis is met je eigen persoonlijke uitrusting. Mocht u ooit overwogen hebben om uw penis te laten inkorten, uw schaamlippen te laten corrigeren of uw middenrif op te laten trekken: niet doen dus! Vergeet uw beperkingen en onderzoek uw mogelijkheden.

Zelf heb ik in ieder geval een afspraak afgeblazen om mijn armen chirurgisch te laten verlengen...

Door Suffie

Vrijdag 08 Oktober 2004 te 5:20 pm

Geplaatst in Seks & Lust

vijf reacties

 1. Wellicht een idee om de rugspieren een beetje te trainen?

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  09-10-’04 02:13

 1. Volgens mij is de vrouwelijke ondiepte flexibeler van grootte (ondiepte zo u wilt) dan een penis in erectie. :)

  Marloes

  Marloes

  (URL)

  09-10-’04 04:57

 1. mannen hoeven van mij ook geen peniscorrectie te ondergaan. maar dat wil niet zeggen dat formaat belangrijk is. Heb geen vrouwenbladen nodig om me dat te vertellen ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  09-10-’04 15:46

 1. Altijd lastig hoor, de plooien op mijn borst als ik weer eens op mijn lid heb geslapen…

  boer biet

  boer biet

  09-10-’04 21:32

 1. goed wel allemaal maar ik wordt jaloers op uw talent om op een anti-climax te eindigen..:)

  novecento

  novecento

  15-10-’04 05:04

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.