Spelletjes teevee!

Vier reacties

Tegelijkertijd op televisie: met een prutspelletje op SBS6 en met een dito spelletje op Yorin. Het is toch maar goed dat je als man bent uitgerust met twéé testikels...!

Nu nog de drempel opruimen van het hebben van slechts één afstandsbediening....

Door Suffie

Vrijdag 08 Oktober 2004 te 3:04 pm

Geplaatst in Kort

vier reacties

 1. W’rom? Deze dames kunnen het woord testikel niet eens spellen als hun leven er van af hangt, volgens mij…

  Eric

  Eric

  (URL)

  08-10-’04 15:26

 1. ehhhh…. b-a-l????

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  08-10-’04 15:50

 1. Hoe diep moet je zinken om naar dit soort tv te gaan kijken! Was de biertap leeg, of heb je die soms te snel leeggemaakt, dat kan ook natuurlijk……………..

  Opa-B

  Opa-B

  08-10-’04 15:52

 1. Opa, de gruwel kwam tot mij tijdens het zappen naar echte culturele belangrijkheden. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat de eerste aanblikken van Valerie, als het geluid nog niet helemaal doordringt, de vertraging in drukfrequentie nog wel kunnen billijken, maar de daaropvolgende beelden van de zender daarna waren echt te veel van het goede…

  Ik ga even liggen, daarna een nieuw vat aanslaan.

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  08-10-’04 15:58

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.