Lusten & Lasten

Vier reacties

Om je liefdesleven nog iets leuker en iets spannender te maken, besluit je haar te verrassen. Via het Internet bestel je stiekum een DVD'tje met daarop een moeilijk te krijgen, maar award-winnende erotische productie, het absolute summum op het gebied van adult entertainment. De premi?re laat je plaatsvinden in een omgeving vol kaarsen, een lekker wierrookje en een fles uitstekende Merlot op grijppositie op de nachtkastjes.

Dan, na enige scènes vol dromerige en wonderschone, doch zéér expliciete episodes, waarvan je begint te merken dat de visuele prikkels hun uitwerking op beider hormoonhuishouding niet lijken te missen, komt vanaf het kussen naast je het volgende bijna-verwijt: 'Zit er écht geen ondertiteling bij die film?'

Door Suffie

Donderdag 14 Oktober 2004 te 10:25 pm

Geplaatst in Seks & Lust

vier reacties

 1. “Debbie does Dallas II” ?

  Jan F. (de)

  Jan F. (de)

  14-10-’04 22:49

 1. “The Squirt Queen”?

  The Gaucho

  The Gaucho

  15-10-’04 09:34

 1. “Der Alte likt er op los”??

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  15-10-’04 10:35

 1. Ach je kan toch wel meestal LIPLezen bij dat soort films ??

  WishMaster

  WishMaster

  (URL)

  19-10-’04 21:44

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.