Interne woelingen

Vier reacties

Eigenlijk moet je er niet meer over na hoeven denken, zou het zo vanzelf sprekend moeten zijn dat je er automatisch aan denkt. Maar kennelijk kan het niet vaak genoeg gezegd worden, is het voortdurend noodzakelijk om het er in te stampen en zou je het bij wijze van spreken met grote letters op de muren van zowel je keuken als je slaapkamer moeten kladderen: Als je plannen hebt voor een hartstochtelijke en romantische liefdesnacht en je wilt deze aanzwengelen met een uitgebreid en gastronomisch diner bij kaarslicht, let dan vooral heel goed op wat je eet! Het is namelijk niet fijn als de erotische genietingen die je in gedachten had om de nacht op sfeervolle wijze door te komen worden doorkruist door het feit dat bepaalde autonome lichaamsprocessen, en met name de aromatische en akoestische uitingen daarvan, in staat zijn het effect van die genietingen volledig te verzieken.

Door Suffie

Zondag 17 Oktober 2004 te 11:56 am

Geplaatst in Drank & Voer, Seks & Lust

vier reacties

 1. Geen hach?, dus, zeg maar…

  The Gaucho

  The Gaucho

  17-10-’04 15:16

 1. Jullie kunnen natuurlijk ook OP het dekbed gaan liggen. Dan verwaaien de akoustisch ontloken aroma’s sneller dan wanneer je ze als het ware opslaat onder het dekbed…..

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  17-10-’04 18:50

 1. Of op het balkon…

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  17-10-’04 23:06

 1. Tja als het er toch allemaal uitmoet, probeer er dan eens een serenade op te zingen, wordt het misschien toch nog romantisch.

  WishMaster

  WishMaster

  (URL)

  19-10-’04 21:41

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.