Suffie gaat stappen

Drie reacties

Vanavond wordt Suffie verwacht zich aan te sluiten bij de overige leden van Suffie's team, voor een avondje eten, borrelen en stappen. Dat betekent Mexicaans, dat betekent Rembrandtplein en vermoedelijk ook roze buurt en kroeglopen met een uitgelezen gezelschap vol leuke en aantrekkelijke dames en heren, waarmee Suffie normaliter de werkvloer deelt. Oftewel: De Hel!

Ten aanzien van de uitgelezen kliek waarmee Suffie de avond gaat doorbrengen, geldt namelijk één belangrijke relationele beperking: Suffie is de baas. En bazen hebben verantwoordelijkheden naar hun ondergeschikten toe, verantwoordelijkheden die zich op dit soort avonden voornamelijk uiten in beperkingen. Om er eens een paar te noemen:

Niet zuipen: Chefs hebben een voorbeeldfunctie en kunnen het zich dus niet veroorloven om laveloos door de stad te dweilen. Het tast de geloofwaardigheid aan en bovendien bestaat met name bij Suffie het gevaar dat er dingen gezegd of gedaan worden waarvan ieder redelijk denkend mens onmiddellijk spijt krijgt;
Geen gore moppen: Binnen Suffie's organisatie bestaat een snoeiharde code met betrekking tot integriteit en wellevendheid, met name naar ondergeschikten toe. Ongeremde toepassing van Suffie's specifieke humor betekent in deze een ernstige aantasting van de groepsintegriteit en Suffie's persoonlijke geloofwaardigheid, om van het onderwerp ongewenste omgangsvormen maar niet te spreken;
Geen wilde feesten: Binnen Suffie's organisatie gelden strakke hiërarchieke normen, vooral gebaseerd op een kunstmatig gecreërde afstand tussen chef en ondergeschikte. Al te familiaire omgangsvormen leiden tot afbreuk aan deze functionele afstand en daardoor tot verlies van gezag;
Afblijven van de vrouwen: Ter voorkoming van ongewenste omgangsvormen, vermeende seksuele intimidatie door machtsonevenwichtigheid en chantabele situaties, dient Suffie met z'n poten van de vrouwelijke collegae af te blijven, hetgeen gezien de hoge mate van vrouwelijke charme binnen Suffie's team bepaald geen hypothetisch probleem is.

Kortom, stappen met het werk vereist een enorme zelfbeheersing van de kant van Suffie. Weet echter dat als mocht blijken dat Suffie deze zelfbeheersing niet op kan brengen, dat Suffie er in dat geval alles aan zal doen om een maximaal resultaat uit deze misstap te slepen.

Kon het best nog eens een gezellige avond worden....

Door Suffie

Zondag 17 Oktober 2004 te 6:02 pm

Geplaatst in Drank & Voer, Seks & Lust

drie reacties

 1. Was dat nou gisteren of vandaag ? ‘k Mis een datum, denk ik.

  Martin

  Martin

  (E-mail )

  17-10-’04 18:25

 1. Have fun!!

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  17-10-’04 18:48

 1. Wat een mazzel dat Suffie niet in Utrecht werkt ;-)

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  17-10-’04 19:58

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.