Wippen en schommelen

Vier reacties

Op zich is het een kronkel in mijn persoonlijkheid die er al jaren zit, maar zo af en toe zijn er van die periodes dat ik mij er erg van bewust ben: Ik word uitermate chagrijnig van geen seks. Dat klinkt als een absolute wetmatigheid, maar dat is het dan weer net niet. Het is duidelijk dat periodes van slechtgehumeurdheid over een bepaalde tijdspanne over het algemeen samenvallen met periodes van geslachtelijk inactiviteit of daar eigenlijk net achteraanlopen, maar een echt oorzakelijk verband in de zin van een biologische, psychologische of sociologische verklaring, ontbreekt vooralsnog.

Bovendien zijn er een aantal aspecten die een heldere conclusie bemoeilijken. Zo houdt een opgeruimd en vrolijk humeur niet automatisch in dat ik een goeie wip heb gemaakt en ook omgekeerd wil een pestbui niet meteen zeggen dat ik droog sta. Daarnaast is bijvoorbeeld ook niet te stellen dat een snelle wip op het aanrecht (ik kook tegenwoordig weer op gas) een minder of korter effect op mijn stemming heeft dan een lange liefdesnacht vol kaarsen, lingerie, acrobatiek en hulpmiddelen. Wel is aangetoond dat handmatig ingrijpen of het inkopen van externe dienstverlening minder effect heeft dan seks binnen de reguliere kring.

Hoe het ook zij, feit is wel dat mijn medemensen aanzienlijk meer van mijn wisselende buien te lijden zouden hebben gehad, als Suffinnetje hier niet zo uitstekend mee overweg had gekund. Eerlijk is eerlijk, de continu?teit in mijn beminnelijkheid is vooral te danken aan de flexibiliteit en vindingrijkheid waarmee zij mijn chagrijnige buien weet op te vangen of zelfs weet te voorkomen, en dat zonder daarbij onderhevig te zijn aan ernstige vormen van lichamelijke slijtage.

Eigenlijk ben ik daar zelfs zo blij mee dat ik die succesformule graag met u zou willen delen. Ongetwijfeld zijn er lezeressen onder mijn publiek die soortgelijke ervaringen met hun echtgenoten/partners hebben en op zoek zijn naar een manier om daar mee om te gaan. Deze zou ik bij deze graag uitnodigen om daar eens over van gedachten te komen wisselen, opdat ook in hun omgeving de rust een beetje terugkeert. Of misschien zijn er wel dames die te maken hebben met het tegenovergestelde probleem, namelijk een partner die niet overweg kan met de seksueel gerelateerde humeurigheid van hun vrouw of vriendin.

Voor dat laatste probleem kan ik geen oplossing bieden, maar we kunnen elkaar natuurlijk wel een beetje opvrolijken...

Door Suffie

Maandag 18 Oktober 2004 te 1:40 pm

Geplaatst in Seks & Lust

vier reacties

 1. Het klinkt als een harmonieuze relatie in de juiste verhoudingen…

  Y......

  Y......

  (URL)

  19-10-’04 14:44

 1. Dat is allemaal mooi en wel, maar wat doet Suffinnetje nu daadwerkelijk aan die verschrikkelijke buien? Ik was toch niet van plan mijn vriend te pijpen elke keer als hij eventjes sjachernijig is .. Sterker, dat zou de sjachernijnigheid waarschijnlijk alleen maar in de hand werken.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  19-10-’04 16:13

 1. Ik kan duidelijk geheel niet typen, schrap een ‘n’ uit sjachernijnigheid ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  19-10-’04 16:13

 1. Ach, eerst was ik chagrijnig als sex te lang op zich liet wachten en nu is het omgedraaid lijkt het wel.
  Wordt ik chagrijnig er juist na…

  Tja zal de leeftijd wezen, zo’n fase waar je weer doorheen moet :-)

  WishMaster

  WishMaster

  (URL)

  19-10-’04 21:39

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.