Suffie's sekstrauma

Vijf reacties

In mijn jongere jaren had ik een vriendinnetje dat maar niet klaar wilde komen, een frigiditeit die het gevolg was van één of ander vaag trauma waar ze gedurende onze hele relatie maar niet over wenste te praten. Niet dat ze niet wilde neuken, integendeel. Ze vond het gezellig, knus, intiem, ontspannend en we hadden in bed stampen lol. Maar op één of andere manier slaagde ze er maar niet in om de juiste geestelijke gesteldheid te bereiken om haar lichaam de controle over te laten nemen.

In die tijd was mijn zorginstinct nog niet tot volledige wasdom gekomen, en dus vielen mogelijkheden als regressietherapie, psychotherapeuten, seksuologen, praatgroepen en andere diepgaande maatregelen nog volledig binnen mijn blinde vlek. Verder dan een volstrekt nutteloze poging om het vlot los te trekken met behulp van een via de Wehkamp aangeschafte massagestaaf kwam ik niet. En dus berustten wij in de situatie en profiteerde ik vrijelijk van het feit dat ze er geen enkel probleem van maakte dat ik uitsluitend mijn eigen lusten bediende. Tot op die kwade dag waarop ze tijdens een ongekend majestueuze achterwaartse copulatie, net voor een knetterend hoogtepunt plots met een klein stemmetje vroeg:" Liefje, vind je het héél erg als ik ondertussen een sigaretje opsteek?"

Nu ben ik over het algemeen op seksueel gebied niet zo faalangstig aangelegd, maar je kan ook te ver gaan. Roken vind ik niks, roken na de seks vind ik in bepaalde gevallen beperkt acceptabel, maar roken tijdens de seks vind ik smerig en bovendien een ernstige aantasting van mijn mannelijke trots. Omdat ik echter ook wel begreep dat dergelijke sessies, ook als het eens wat langer duurde, voor beide partijen leuk moesten blijven, kocht ik een kekke walkman voor haar zodat ze onderwijl haar eigen muziek kon draaien. Later kwamen daar een Gameboy bij, een Diskman en zelfs een klein LCD-teeveetje. De introductie van de eerste handheld PSA haalde onze relatie niet.

Toch heb ik in deze periode een persoonlijke elektronisch trauma opgelopen: zodra ik een vrouw zie die opzichtig te koop loopt met de allernieuwste MP3 speler, de meest geavanceerde Gameboy of de duurste PSA, trek ik vanuit mijn misvormde brein meteen de conclusie dat zij of frigide is, of een sukkel van een minnaar heeft. Dat werkt ook nu nog door in mijn dagelijks leven, zo heeft Suffinnetje pas een GSM met spelletjes en GPRS van me gekregen toen haar oude telefoon letterlijk van ellende uit elkaar viel. Bovendien geldt er in de slaapkamer, behoudens de home cinemaset, de wekker en een ladevol seksspeeltjes, een absoluut elektronicaverbod.

Onlangs droomde ik dat ik samen met Suffinnetje op de achterbank van de Suffiemobiel, in een donker bos, wild de liefde bedreef, waarbij zich de volgende conversatie ontspon:
"Liefje, zou je wat minder wild willen bewegen?"
"Hoezo, doe ik je pijn?"
"Nee, ik kan zo niet SMS'en, die toetsjes zijn zo klein..."

Maar gelukkig rookt ze niet, althans niet in bed...

Door Suffie

Zaterdag 23 Oktober 2004 te 10:11 am

Geplaatst in Seks & Lust, Vroegâh

vijf reacties

 1. Ik lees altijd gewoon de krant. Niks elektronica!

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  23-10-’04 17:24

 1. Hoe zit het met vingerhaken en punniken?

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  24-10-’04 10:04

 1. Schud meewarig met haar hoofd

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  24-10-’04 17:49

 1. met dt zelfs

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  24-10-’04 17:49

 1. Hahahaha, Ik ben blij dat ik het zo getroffen heb met mijn vriendin. Ik maak haar klaar terwijl IK een spelletje speel ;)

  Y......

  Y......

  (URL)

  26-10-’04 15:51

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.