Taalbarri?re en penis krimp

Drie reacties

Interlinguaal geslachtsverkeer is geen utopie, uit eigen ervaring weet ik dat de pen-en-gat methode universeel is en zich niet laat bedrempelen door taalverschillen. Of ze nu Italiaans, Surinaams, Duits, Westfries, Swahili of Gujarani spreken, los van eventuele lichamelijke factoren schuift het bij deze dames net zo makkelijk heen en weer als bij het aanboren van een plat-Amsterdamse.

Toch zijn er beperkingen. Mocht ik ooit amoreuze of erotische gevoelens gaan koesteren voor een Zuidafrikaanse, dan kan schat ik nu reeds in dat een eventuele tijdelijke lichamelijke verbintenis een weinig succesvolle zal zijn. Ter illustratie van mijn twijfels even een klein fragment van deze site, waarin een mevrouw hulp vraagt voor het seksuele probleem dat zij deelt met haar echtgenote:

"Ek nodig dringend raad. Ek en my man van 13 jaar was uitmekaar vir 6 maande maar het nou weer opgemaak. Ek is 36 en hy is 43 Die probleem is my seksuele gevoel vir hom is nie meet daar nie alhoewel ek nog lief is vir hom. Hy probeer baie hard om my te stimuleer maar niks gebeur nie. My man was nie aan die gesonde kant by die groote van geslagsorgane nie, maar nou is dit erg. Vir een of ander rede het sy penis veklein en hy vind dit baie moelik om ereksie te kry. Dit is een van die redes waarom ek nie gestimuleer kan word nie. Ek weet dit is nie altyd die groote wat tel nie, ek sal weet want ons was 13 jaar lank voor ons probleem onstaan het. Maar hy het amper twee grootes veklein."

Wellicht snapt u op welk probleem ik doel. Mocht een mevrouw op deze wijze tegen mij beginnen te oreren, dan krijg ik hem gegarandeerd niet meer omhoog...

www.roekeloos.co.za

Door Suffie

Maandag 25 Oktober 2004 te 10:28 am

Geplaatst in Absurdica, Seks & Lust

drie reacties

 1. Ik moet opeens aan een dikke mevrouw uit Lelystad denken… ;-)

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  25-10-’04 13:19

 1. Allemaal de schuld van Pik Bota!

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  25-10-’04 14:49

 1. Hi there! Your site is cool!

  meta

  meta

  (E-mail ) (URL)

  16-03-’06 20:22

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.