Updeed over crashlate

Eén reactie

1. Pivot lijkt het weer goed te doen. De laatste noodreparaties na de crash lijken aan te slaan, mogelijk dat er onder de kap nog wat rottigheid zit, maar dat komt vanzelf weer boven.
2. De spierpijn trek langzaam weg, mijn gang wordt weer wat soepeler. Mijn schouders is vanmorgen echter behoorlijk pijnlijk, misschien omdat ik vannacht voor het eerst weer op mijn rechterzij durfte te slapen.
3. Aan de motorfiets is geen enkele spontane verbetering te constateren, misschien moet ik vandaag maar eens kijken wat ik er zelf aan kan doen...

Door Suffie

Maandag 15 November 2004 te 10:03 am

Geplaatst in Het leven

Eén reactie

  1. Ik heb het hele weekend aan pivot besteed en heb alles weer perfect aan de gang. Vrijdag middag kon ik geen rebuild meer doen van de site en mensen konden niet meer reageren. Vrijdagavond maar meteen Arcee erop gezet. Nu werkt alles weer perfect. Zelfs archief en bestanden nog kunnen redden.

    V@nM@n

    V@nM@n

    (URL)

    15-11-’04 21:06

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.