Een literair uitstapje

Acht reacties

Ik ging naar de WC om te masturberen. Ik deed de deur op slot. Toen ik nog thuis woonde deed ik de deur van de badkamer altijd op slot. Dan kon mijn moeder niet naar binnen toe. Ik wilde niet dat zij zag dat ik masturbeerde. Dat hoorde niet, vond ik.

Een keer zei ze er wat van. "Waarom doe je de deur op slot?", vroeg ze. Ik zei dat ik dat graag zo wilde. "Wat een onzin", zei ze, "ik weet heus wel hoe mijn zoon er in zijn blote billen uitziet". Ik zei dat ik toch liever de deur op slot wilde. Toen ging ze weg.

Nu was mijn moeder er niet. Dit was mijn eigen huis. Mijn moeder was al acht jaar dood. Dus eigenlijk hoefde ik de deur niet op het slot te doen als ik masturbeerde. Maar ik deed het toch. Voor de sfeer.

Op de rand van de wastafel lag een boek. Er lag ook een tandenborstel en er stond een halfvol waterglas. Op het waterglas zat witte aanslag. Dat kwam omdat het glas er al heel lang stond. De haren van de tandenborstel waren gekruld omdat ik de deze al heel lang had. Het boek had een voorkant en een achterkant. Op de voorkant stond een meisje. Het meisje had grote, verdrietige ogen en sieraden in haar oren. Het boek had ook een titel. De meeste boeken hebben een titel. Dit boek heette De Hondenkoning. Zo heetten de meeste andere boeken weer niet. Die hadden andere titels. Maar die boeken lagen hier niet, hier lag alleen dit boek.

Het was geschreven door Walter van den Berg. Dat stond er op. Achterop het boek stond een foto van een jongen met een pet. Dat moest wel Walter zijn. Anders stond die foto niet op de achterkant, dacht ik.

Toen ik naar het boek keek merkte ik dat het masturberen niet meer lukte. Ik werd heel verdrietig van het boek. Toen ging ik maar drukken. Anders zat ik helemaal voor niets op de WC.

Door Suffie

Woensdag 17 November 2004 te 3:05 pm

Geplaatst in Het leven, Mooi & Warm

acht reacties

 1. Nu er blijkbaar toch nog niet over het boek heen ge?jaculeerd is: kan ik het van je lenen? Misschien dat het mij lukt…

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  17-11-’04 15:37

 1. Hahaaaaa! Ik moest zo hard lachen toen ik dit las! En vooral om het woordje “drukken”… Hahaaaa!

  karin

  karin

  (URL)

  17-11-’04 17:00

 1. Ghhhhahahahaaaa. Het duurde tot aan het noemen van de titel voor ik het doorhad. Ik heb de Hondenkoning namelijk nog steeds niet gelezen, maar ik herkende de stijl met terugwerkende kracht.
  Trouwens, is het iemand wel eens opgevallen hoeveel boeken een portret van een vrouwspersoon op de voorkant hebben staan? Dat viel me op toen ik onlangs in een paar boekwinkels op zoek was naar het boek.

  Marvel

  Marvel

  (URL)

  17-11-’04 17:36

 1. BTW, valt dit nu ook onder de recensies van het boek?

  Marvel

  Marvel

  (URL)

  17-11-’04 17:41

 1. Hahaha, Er is dus geen ruk aan de hondekoning?

  Y......

  Y......

  (URL)

  18-11-’04 09:58

 1. Y, dat wil ik dan ook weer niet zeggen. Laten we het erop houden dat er boeken zijn die me meer grepen…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  18-11-’04 21:27

 1. Ja, kan ik ‘t nou lenen of nie? ;-)

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  18-11-’04 22:29

 1. VJ, ik had het al aan iemand anders toegezegd, maar als je een uurtje geduld hebt….

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  18-11-’04 22:40

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.