Mag het iets méér zijn?

Negen reacties

Het valt mij op dat veel vrouwen ontevreden zijn over de vorm, de grootte of het uiterlijk van hun tieten. Of liever: de verkeerde vrouwen zijn vaak ontevreden. Als ik op de stranden om mij heen kijk kan ik mij voorstellen dat er mensen zijn die vinden dat hun uiterlijk enige correctie verdient. We kunnen nu eenmaal niet allemaal Venus of Adomis heten en wat is er mis mee om vanuit onze huidige medische wetenschap de natuur een handje te helpen? Bijzonder onverkwikkelijk vind ik echter de vrouwen die een dergelijke correctie helemaal niet nodig hebben, maar het wel laten uitvoeren, simpelweg omdat hun financi?le situatie hun de mogelijkheid biedt om het beste niet goed genoeg te vinden.

Vorig jaar liep ik in het Vondelpark Georgina Verbaan tegen het fr?le lijfje: ongelooflijk tenger, retestrak, sierlijk gewelfd en van een fee?rieke bekoorlijkheid. Opvallend was haar perfect passende voorgeveltje: kleine, licht bollende, stijve tietjes met de kinderlijke belofte van stevige, roze neusjes. Kortom, een perfecte compositie van meisjesachtige onschuld en brutale geilheid, maar dan zo teer dat ze een eventuele stoeipartij met mijn persoontje vermoedelijk niet zonder zwaar lichamelijk letsel zou doorstaan.

Dan roept het beeld van Georgina zoals zij wordt geportretteerd toch heel andere gevoelens bij me op. Okay, vervelend om naar te kijken is het allemaal niet, maar het klopt gewoon niet! Bij dat Lolita-lijfje horen nu eenmaal kleine, stijve tietjes en geen Egyptische waterzakken! Dat past niet en bovendien vind ik het een belediging van haar schepper. W??rom kan ze nou niet gewoon tevreden zijn met wat Onze Lieve Heer met hart en ziel heeft ontworpen en vol liefde aan de voorkant van haar lieflijke karkasje heeft opgehangen? Waarom moeten mensen altijd m??r hebben dan waar ze van nature recht op hebben?

"Allemaal echt en van mezelf", brult La Verbaan in de media. Als dat betekent dat er in die lustbolders geen lichaamsvreemde stoffen zijn verwerkt, dan heb ik daar wel een theorie over: vermoedelijk heeft de desbetreffende chirurg bij de vulling gebruik gemaakt van de overtollige grijze substantie tussen haar oren. Daar was tenslotte ruim voldoende van om haar vegetatieve functies te waarborgen en er is niemand die er ook maar iets van merkt.

De Quote las ze vermoedelijk toch al niet...

Door Suffie

Dinsdag 16 November 2004 te 6:17 pm

Geplaatst in Seks & Lust

negen reacties

 1. Oh oh, als Jort dit toch allemaal leest; maak uw borsten maar nat heer Suf… ;-)

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  16-11-’04 19:10

 1. Haha, mag het een ietsje minder zijn. Een leuk gezichtje heeft ze wel. Zolang ze de mond dicht houd en haar kleren aan is het best wel om aan te zien.

  V@nM@n

  V@nM@n

  (URL)

  16-11-’04 20:39

 1. Heer Suf, wat hebt u toch een rare smaak. Eerst al die Jolie en nou dit rare opgepompte trolletje weer…

  Eric

  Eric

  (URL)

  16-11-’04 22:19

 1. Dichterlijke vrijheid, Eric. Bovendien geldt mijn fascinatie van voor het oppompen…

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  16-11-’04 22:25

 1. De combinatie barbiepop – venijn is uiterst vermakelijk leesvoer!

  Moniekie

  Moniekie

  (URL)

  16-11-’04 22:57

 1. Zou ze zich aan het voorbereiden zijn op de carnaval? verkleed als kameel, die bulten komen aardig in de buurt.

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  17-11-’04 01:12

 1. Suf: een trolletje was ze ook al v??r het oppompen. En dat je als trolletje dom bent is niet erg, kun je niets aan doen, maar trek dan niet overal je scheur open…

  Eric

  Eric

  (URL)

  17-11-’04 08:38

 1. Op dit moment over La Baan schrijven is de beste manier om via Google de nodige referrers te krijgen! Denk ik.
  Overigens ben ik ook meer van het kleine fruit dan van de meloen.

  Marvel

  Marvel

  (URL)

  17-11-’04 08:56

 1. “Allemaal echt en van mezelf” geeft ook alleen maar aan dat het niet geleased of gejat is.

  Gooly

  Gooly

  17-11-’04 11:10

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.