Knetterbank

Drie reacties

Gisteravond ontrafelde ik min of meer per ongeluk een mysterie dat in de afgelopen maanden de gemoederen in Huize Suffie aardig bezig hield: Waar kwamen toch die pijnlijk knetterende, statische ontladingen vandaan, die optraden als Suffinnetje en ik elkaar aanraakten? Dat de vonk zo af en toe krachtig overspringt tussen twee levenspartners is namelijk op zich een goed teken, maar als dit gepaard gaat met blauwe vonken en ingrijpende veranderingen in de kapsels van de betrokkenen, dan jaagt dat de mensen eerder uit elkaar dan dat het ze samenbrengt.

Toen ik gisteren na gedane arbeid op de bank plofte en prompt werd getracteerd op een mini-electrocutie, ging mij -zowel letterlijk als figuurlijk- een lichtje op: De bank! Of liever gezegd: de combinatie laminaatvloer-vloerkleed-bank die zijn ioniserende werking ten toon spreidt aan diegenen die de euvele moed hebben er op te gaan zitten. Een soort luxe vandergraaf generator met kussens, dus. Dat verklaart bovendien waarom zoveel van onze gasten liever v??r de bank op de grond gaan zitten dan er bovenop.

Ooit verhaalde ik op dit log over een nieuwe trend in de wereld der erotiek: statische electriciteit als lustopwekkend middel. Als rechtgeaard Nederlander grijp ik dan ook onmiddellijk de kans om voordeel te trekken uit mijn energieke ontdekking. Vanavond vormt Huize Suffie het toneel voor een even interessant als waanzinnig experiment. Allereerst zullen Suffinnetje en ik trachten de bank te prikkelen tot extreme ionisatie, waarna wij onze weekendvrijage zullen laten plaatsvinden op het desbetreffende meubelstuk. Daarbij zal het eerste lichamelijke contact op zodanige wijze plaats dienen te vinden dat de electrische ontlading tijdens de eerste aanleg van de co?tus zal plaatsvinden. Kortom: Hopla erin en knetteren maar....!

Mocht het experiment naar verwachting verlopen dan kunt u ons volgend jaar op de diverse erotische beurzen terugvinden met een ruime sortering aan soortgelijke zitmeubelen, uiteraard tegen een prijs die een veelvoud zal zijn van het bedrag dat wij er in eerste aanleg voor betaald hebben. Zoniet, dan maakt u een goede kans om na het weekend op het Almeerse recycle-perron een kek, steenrood bankstelletje te scoren. Uiteraard alleen geschikt om seks-met-condoom op te bedrijven. Vanwege de isolatie...

Door Suffie

Vrijdag 26 November 2004 te 5:05 pm

Geplaatst in Seks & Lust

drie reacties

 1. Haha! Realiseer me net dat ik idd nog nooit op je bank heb gezeten :-) – Ha! Wel! Toen ik zo dronken was dat ik niet meer merkte dat ik niet meer op de vloer zat!

  Marti

  Marti

  (URL)

  26-11-’04 20:11

 1. Hhahaaha! Alleen Joke mag op de bank. Vanwege die seksuele lading, weet je wel! Haha!

  JNB

  JNB

  26-11-’04 20:24

 1. Denk eraan, de meeste mensen sterven in bed. Niet dat dit straks een extreme vorm van moed wordt. Sex op een onder hoogspanning staande bank. btw, veel plezier ermee, als de log leeg blijft…..haha

  V@nM@n

  V@nM@n

  (URL)

  27-11-’04 12:54

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.