Kort nieuws uit Huize Suffie

Twee reacties

1.
Om precies 14:00 uur kreeg ik plotsklaps een enorme drang om een glaasje rosé tot mij te nemen. In Huize Suffie geldt al jaren de ijzeren regel dat de drank 's middags pas na drieën wordt geschonken, ongeacht de soort of de alcoholische sterkte. Ik vermoed dan ook dat mijn biologische klok nog steeds problemen heeft met de overgang van zomertijd naar wintertijd. Vreemd genoeg weet ik uit ervaring dat de overgang andersom over het algemeen weinig problemen geeft. Bewijs dat zelfs het menselijk bioritme selectief be?nvloedbaar is.

2.
Een DVD speler lever je niet zomaar ter reparatie in. Dan moet hij toch echt stuk zijn, of het minstens niet optimaal doen. Neem je die stap toch, en het ding zwerft vervolgens enige maanden langs importeurs, reparatiecentra, winkels, magazijnen en uitlevercentra, en vervolgens laat je het ding een tijdje volkomen vergeten op het servicecentrum staan, dan is het een aardige verrassing als je bij het ophalen meteen ook de DVD terug krijgt die je er bij het inleveren per ongeluk in hebt laten zitten, en waarvan je het bestaan ondertussen ook al vergeten was.

Door Suffie

Vrijdag 26 November 2004 te 2:28 pm

Geplaatst in Drank & Voer, Het leven

twee reacties

 1. Ja maar, Heer Suf, u weet toch ook wel dat niemand de titel “Met jouw Waldhoorn tussen mijn Alpen” wil hebben? ;-)

  The Gaucho

  The Gaucho

  26-11-’04 15:54

 1. Mijn biologische klok heeft sowieso problemen ;)

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  26-11-’04 16:14

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.