Alweer...

Twee reacties

Ik ben er wéér ingetrapt, zoals al zo vaak de afgelopen jaren. Ik zal er ook wel altijd in blijven trappen, alsof het mijn lot is...

Uiteraard is het mijn eigen schuld, ik ben namelijk degene die zijn ogen sluit voor wat voor anderen zo duidelijk is. Ik ben degene die ziet wat er niet is, hoort wat nooit gezegd is, leest wat nooit tussen de regels is geschreven.

Ik zou me om moeten draaien en weggaan, de deur uit moeten lopen, vaarwel moeten zeggen en de stekker er voor altijd uit laten. Maar stel je voor dat die ene kans zich zou voordoen, die ene mogelijkheid om mijn gelijk te bewijzen, mijn doel te bereiken, mijn geluk te vinden...

Dat zou dan mijn lot zijn...

Door Suffie

Zaterdag 27 November 2004 te 11:47 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Zeker de zaterdag Ghost film gezien?
  :-)

  Marti

  Marti

  (URL)

  28-11-’04 00:03

 1. Bij jullie ook al zoveel last van hondenpoep op het trottoir?

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  28-11-’04 13:50

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.