Half

Vijf reacties

Ik ben half mens...

Een half jaar geleden betrok ik dit huis, dat ook nu nog maar half af is. De vloerbedekking ligt nog maar half en de helft van de muren moet nog behangen worden. Ook de keuken is nog maar half afgemaakt en de tuin is voor de helft betegeld. Het oude huis staat nog half vol met bende waarvan de helft naar de vuilnisstort kan.

Het blad dat ik halverwege de volgende week uit moet uitbrengen is nog maar half af. Vandaag kan ik er nog een halve dag aan werken omdat ik bij mijn baas nog steeds maar halve dagen aanwezig ben. Halverwege de salarismaand merk ik dat ik de helft van mijn rekeningen niet kan betalen.

Nu, op grofweg de helft van mijn leven (mijn familie sterft doorgaans jong), merk ik dat ik maar half leef. De helft van mijn tijd besteed ik aan dingen waarmee ik mij niet bezig wil houden, maar waar het lot mij toe dwingt. In de andere helft probeer ik het leven te proppen wat ik leven wil, hetgeen voor nog niet de helft lukt...

Mijn wederhelft leeft mijn leven, samen proberen wij één te zijn. En zo dragen wij een lot waar wij niet voor hebben gekozen.

Ieder de helft...

Door Suffie

Donderdag 02 December 2004 te 09:44 am

Geplaatst in Het leven, Mooi & Warm

vijf reacties

 1. Ach, 1 goeie helft lijkt em al een heel mooie score, zowel voor je huis als voor het blad als voor je leven. Of ben ik nu erg cynisch?

  Roos

  Roos

  (URL)

  02-12-’04 10:20

 1. U bent in elk geval een gezonde halve zool, dat is al wat :-)

  Eric

  Eric

  (URL)

  02-12-’04 10:45

 1. Maar voor welk blad werk je nu eigenlijk?

  The Gaucho

  The Gaucho

  02-12-’04 14:42

 1. Ik vind het maar half half

  Si

  Si

  (E-mail )

  02-12-’04 15:55

 1. Het glas is half vol hee!

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  03-12-’04 03:53

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.