Dennengeur en drankmisbruik

Vijf reacties

Toen Suffinnetje en ik nog als heuze 'dinky's'(*) door het leven gingen, vergastten wij elkander tijdens de kerstdagen steevast op een keur aan exclusiviteiten, zoals hippe geurtjes, smakelijke destillaten en actuele CD's om zowel de nieuwe Jamo's als de deurspeakers van de BMW tot op het randje van blijvende schade op hun lazer te geven. Na de komst van Kleine Suffie droogde de geldstroom iets uit, werd de BMW al gauw een Ford en ondertussen zijn we toe aan de tweede Berlingo, omdat dit zo'n fijne, betrouwbare en tamelijk economische gezinswagen is. En ook de peperdure stinkjes en drankjes hebben ondertussen noodgedwongen plaats moeten maken voor wat minder hoogstaande exclusiviteiten.

Om de kerst toch nog wat extra cachet mee te geven dacht ik dit jaar te moeten overstappen op een nieuwe vorm van feestelijke verwennerij: kerstseks. Kerstseks is niet wezenlijk anders dan alledaags neuken, maar onderscheidt zich van het gewone door de kerstgerelateerde ambiance en het gebruik van hulpmiddelen die in de kerstsfeer passen. Dat betekend dus rode lingerie, gekleurde lichtslingers boven het bed, uitsluitend rode, groene of goudkleurige hulpstukken, kaarsjes, zingende engelen, een vibrator met gekleurde knipperlichtjes en die pilletjes die je sperma naar dennetakken laten ruiken.

Helaas heeft Suffinnetje juist deze kerst bedacht dat wij, in het kader van haar komende werkloosheid, nog ??n keer de kerstgratificatie flink moesten laten rollen. En dus staat onze kast wederom als vanouds vol met flessen drank waarvan alleen de accijnsopbrengsten al voldoende zouden moeten zijn om de uitzendrechten van alle Nederlandse korfbalwedstrijden in ??n klap naar ons toe te trekken. Helaas zeg ik, want drank en seks combineren over het algemeen niet zo denderend. Drank werkt weliswaar ontremmend en lustopwekkend, maar doet vooral bij de mannelijke beleiders de prestaties tot zulke dieptes dalen dat menige vrouw zich noodgedwongen voelt om zich aan de piek van de kerstboom te vergrijpen.

Dat werkt dus niet, het is kiezen of delen. Of er wordt gezopen, of er wordt geneukt! En als er dan gekozen wordt, dan wel graag allebei hetzelfde. E?n van ons volkomen lavenloos in bed is namelijk geen ramp, maar in je uppie onder de kerstboom met je geslachtsorganen zitten spelen lijkt me totale verspilling van energie en hormonen.

Hoewel je op die manier wel die dennengeur goed ruikt...

(*) Dinky: DINK= Double Income, No Kids

Door Suffie

Vrijdag 24 December 2004 te 9:34 pm

Geplaatst in Seks & Lust

vijf reacties

 1. “ maar in je uppie onder de kerstboom met je geslachtsorganen zitten spelen …”
  ROTFLOL!!! Ik zie het gewoon voor me!

  Marti

  Marti

  (URL)

  24-12-’04 21:59

 1. En maar hopen dat je de dennenaalden kunt ontwijken…

  Eric

  Eric

  (URL)

  24-12-’04 22:01

 1. Dankje, dat beeld raak ik de hele kerst niet meer kwijt vrees ik. Veel plezierig drankmisbruik dit jaar!

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  24-12-’04 23:31

 1. Euuhh, misschien eerst neuken en daarna zuipen?

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  24-12-’04 23:31

 1. “ maar in je uppie onder de kerstboom met je geslachtsorganen zitten spelen …”
  Natuurlijk w?l jingle bells erbij opzetten! ;-)
  En een fijne kerst hoef ik u niet meer te wensen zie ik, dat lukt z? wel!

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  25-12-’04 15:25

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.