Kerstdiner in Huize Suffie

Drie reacties

In het kader van "eens per jaar is het geoorloofd je ecologische principes te laten varen" stond het kerstdiner in Huize Suffie dit jaar in het teken van excessief aaibare bedreigde uitheemse diersoorten.

Naast een eenvoudig arrangement van veldsla, presenteerde Suffie een trio van koalamedaillons, vogelbekdierhaasjes en pandatournedos, gewikkeld in dodo-spek en bedropen met een saus van sjalotjes, bospaddenstoelen en kookaburralever.

Uiteraard zijn huiden, pelzen en veren van de gebruikte wildsoorten netjes weggegooid, voordat kwaadwillenden ze achterover drukken om bontjassen van te maken. Dat soort ranzige types zijn namelijk altijd actief, ook met kerst...!

Door Suffie

Zaterdag 25 December 2004 te 8:50 pm

Geplaatst in Drank & Voer

drie reacties

 1. Hap!

  Marti

  Marti

  (URL)

  25-12-’04 22:26

 1. PS: Mooi bord!!

  Marti

  Marti

  (URL)

  25-12-’04 22:27

 1. Het zal beter gesmaakt hebben dan dat ik het eruit vind zien ;)

  Mannie

  Mannie

  (URL)

  27-12-’04 14:02

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.