Suffie's CFK wedstrijd: De Uitslag!

Zes reacties

Voor het eerst sinds het bestaan van Suffie's weblog kwam een jury, in dit geval bestaande uit onder andere Ron Brandsteder, Jerney Kaagman, Aukje van Ginneken, Urbanus van Anus, Nico Dijkshoorn en Jort Kelder, niet tot een unanieme uitslag! De zware taak om uitslag vast te stellen en de daarbij behorende prijzen te vergeven viel derhalve ten deel aan Suffinnetje en mijzelf, een taak die zwaar maar uitdagend bleek.

Na urenlange onderhandelingen, motivaties en zelfs interne conflicten stelden wij uiteindelijk de volgende uitslag vast:

De 1e Prijs, een fles Valdivieso Pinot Noir, gaat naar Cinner (link), die kans zag om haar van huis uit al donkere site met precies de juiste hoeveelheid smakeloosheid op te tuigen om kunstmatige kerstwarmte uit te stralen.

De 2e Prijs, een opgeheven duim en gemeende waardering, gaat naar Ivo (link), wiens site door een aantal kleine wijzigingen een behoorlijk niveau van smakeloosheid bereikte.

De 3e Prijs, plaatsing in Suffie's linklijst, is voor Rick de Kikker (link), die zijn toch al spannende layout met toevoeging van slechts een simpele, maar compleet absurde banner, tot een wel erg foute maakte.

De Poedelprijs tenslotte, een diner met kaarslicht voor twee, met een aansluitend verblijf in de historische torenkamer van Suffie Estate, gaat naar Marti (link), die al een hevige staat van kerstgruwelijkheid bereikte door er alleen al over te denken.

Afspraken over de uit te reiken prijzen zullen binnenkort gemaakt worden, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Uittreksels uit de juryraporten zullen in de loop van de dag of week worden geplaatst.

Door Suffie

Maandag 27 December 2004 te 12:25 pm

Geplaatst in Mooi & Warm

zes reacties

 1. De ultieme Olympische gedachte: niet weten dat je meedoet en toch brons halen. Dank voor de waardering.

  Rick de Kikker

  Rick de Kikker

  (E-mail ) (URL)

  27-12-’04 16:12

 1. jammer dat Suffie zelf niet in de prijzen viel. is toch een behoorlijk foute site

  hansb

  hansb

  (URL)

  27-12-’04 17:25

 1. [voorpret modus ON]
  Hoihoihoi, ik win een prijs!!!
  Hoihoihoi, ik neem een trein of wat eerder!!!

  Marti

  Marti

  (URL)

  27-12-’04 19:18

 1. nou als ik toch van iemand moet verliezen. Laat ‘t dan CiNNeR maar zijn.

  Daar kan geen mens tegenop! ;-)

  Ivo

  Ivo

  (URL)

  27-12-’04 20:58

 1. Doet ff een [voorpret modus OFF], ander staat morgen dit hele weblog onder ‘t schuim..! ;-)

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  27-12-’04 22:45

 1. Haaaaa, de eerste prijs glimt vol trots Hij is mooi hee :D

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  27-12-’04 23:18

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.