Even terzijde

Drie reacties

Yeah! Door uw goedgunstige vrijgevendheid kan Marti morgen een bedrag van ? 550,-- overmaken op rekening van Thomas Siffer van Land In Zicht, die deze bijdrage ten goede zal laten komen van de wederopbouw van restaurant Ao Sane op het Thaise eiland Phuket (perfecte lobster thermindor, maar dat even terzijde!).

Ondertussen zult u wellicht gemerkt hebben dat ik er even een paar dagen tussenuit was, niet omdat mijn gebutste gestel de rust even hard nodig had, maar omdat snoodaards onze server hadden ontwricht. Dankzij de goede zorgen van onze webguru Rolandow draait de bende weer, ongetwijfeld tot teleurstelling van de vele aankomende webloggers die in het gat dachten te springen dat ik had achtergelaten.

Morgen zal ik aardig wat tijd onder de pannen zijn met het stucadoren van de historische torenkamer, het vullen van koala's, het ophangen van plasmaschermen, het uithangen van de gelegenheidsnotaris en het verhitten van de crematiekei. Mocht ik derhalve geen tijd meer over hebben om ten weblogge te gaan, dan wens ik u alvast een fijn uiteinde en een gelukkig begin van 2005.

Door Suffie

Vrijdag 31 December 2004 te 01:30 am

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Ook alle goeds voor 2005.

  Rick de Kikker

  Rick de Kikker

  (URL)

  31-12-’04 11:03

 1. Please check some helpful info about party poker party poker http://www.wild-poker.com/party-poker.ht.. … Thanks!!!

  party poker

  party poker

  (E-mail ) (URL)

  14-06-’05 10:21

 1. Hi there! Your site is cool!

  jerome

  jerome

  (E-mail ) (URL)

  16-03-’06 20:25

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.