'Slack'

Drie reacties

Soms is het onderhoud en beheer van goede voornemens een struikelblok op zich! Zo was één van mijn meest belangrijke goede voornemens dat ik in het nieuwe jaar efficiënter om zou gaan met tijd, geld, relaties, bandbreedte, papier, afval en voedsel. Uiteraard was dit niet mijn enige goede voornemen, ook dit jaar had ik er velen. En daar kwam ik al meteen in de knoop!

Van alle goede voornemens die ik ieder jaar bedenk, belanden er uiteindelijk in de loop van het jaar zo'n 60% in de prullebak. Zou ik dus een lijstje van goede voornemens willen publiceren, dan zou ik in het kader van efficiency afkunnen met een lijstje dat ruim de helft korter is dan gangbaar. De pest is echter dat ik van te voren niet weet welke goede voornemens er uiteindelijk overblijven, wat inhoudt dat je onvermijdelijk vast zit aan het potsen van een grote hoeveelheid slack, of een lijstje dat bij voorbaar niet volledig, en dus informatief van onvoldoende niveau is.

Daar het potsen van valse lucht strijdig is met mijn nieuwe efficiency policy, zou het dus beter zijn om gewoon geen lijstje met goede voornemens te publiceren. Dat doe ik bij deze dan ook niet, het publiceren van non-informatie is met ingang van heden afgelopen. Wat dan vervolgens wel weer vervelend is, is dat het potsje wat u momenteel leest feitelijk behoorlijk tegenstrijdig is met het goede voornemen van efficiëntie: aan de hand van één van mijn goede voornemens leg ik u namelijk uitvoerig uit waarom ik u niet ga lastig vallen met mijn goede voornemens. Had ik dus beter kunnen laten!

Verdomme! Kut-voornemens...!

Door Suffie

Zaterdag 01 Januari 2005 te 5:57 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Ondertussen begon je al met het lijstje dus dat heeft zich weer mooi opgelost. Succes met volbrengen van al die efficiency ..

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  01-01-’05 22:14

 1. Kun je niet beter achtergevers maken? Die zijn altijd gelukt!

  ton

  ton

  (E-mail ) (URL)

  02-01-’05 15:08

 1. Please check out the pages about poker poker http://www.poker-4-u.com/poker.html – Tons of interesdting stuff!!!

  pacific poker

  pacific poker

  (E-mail ) (URL)

  08-06-’05 12:19

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.