Onderbroekenlol

Eén reactie

Mijn lief heeft momenteel efficiënt en tamelijk grondig de pest op mij in. Aanleiding: ik heb te weinig onderbroeken meegenomen op vakantie. Ik ben daar op zich niet zo moeilijk in, iets langer aanhouden dan gebruikelijk en desnoods een dagje binnenste buiten keren, zo kun je het gebruik van een initi?el schone slip aardig oprekken. Maar goed, twee stuks voor drie weken vakantie is wat weinig. Wassen was ook geen optie, mijn tere huidje bleek het plaatselijk leidingwater namelijk minder geschikt te maken deze klus naar behoren te klaren. Oftewel, ik moest terug naar huis om schone onderbroeken te halen en dat was voor mijn lief voldoende om enigszins boven haar theewater te geraken.

"Allemaal onzin, dat onderbroekenverhaal" blies ze, "je gaat alleen maar terug om achter die kutcomputer van je te kruipen en een kutstukje te plaatsen op dat kutweblog van je!" Dat deed pijn. Verontwaardigd als ik was, nam ik niet eens de moeite deze belachelijke beschuldiging tegen te spreken, maar stapte ik op de trein en reed met gezwinde spoed naar huis. Ik ben geen computerverslaafde, ik kan best een weekje of wat zonder. Als ik zo af en toe even mijn mail kan checken, ben ik best bereid om voor langere tijd afstand van dit medium te doen. Geen probleem...!

Maar dit deed pijn, deze woorden raakten mij in mijn ziel. Alsof ik er zo ernstig aan toe zou zijn dat ik een onderbroekendeficiëntie zou simuleren om te kunnen mailen en loggen. En pijn, daar moet je wat mee. Dat moet je kwijt. En op zo'n moment ben ik blij met dit weblog, dat mij in staat stelt mijn pijn met u te delen en als zodanig de druk van mijn verdriet te verlichten. Vandaar dan ook dit stukje, geen dwangmatig product maar een spontane uiting van oprechte gekwetstheid.

Nu nog even een paar onderbroeken uit de kast trekken. Twee stuks, dat lijkt me voorlopig wel weer voldoende...!

Door Suffie

Vrijdag 12 Augustus 2005 te 09:53 am

Geplaatst in Het leven

Eén reactie

  1. Hahaha! lol! Die van mij heeft er ook moeite mee dat ik ze wat langer draag dan een ander zou doen. Maar zo lever ik mijn bijdrage aan een schoner milieu (chemische reinigingsmiddelen in het grondwater) en het besparen op kostbaar drinkwater. Daarom trek ik de toilet ook wat minder door. Er kunnen voor hetzelfde geld ook drie drollen weggespoelt worden voor het water van 1.
    Net als u stuit ik ook alleen op onbegrip.

    rommel

    rommel

    12-08-’05 13:01

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.