Hoge bloeddruk

Vier reacties

Nu pas snap ik hem...

...en trek ik de haren uit mijn hoofd!

Door Suffie

Dinsdag 11 Januari 2005 te 4:03 pm

Geplaatst in Kort

vier reacties

 1. Het begint hier een beetje ingewikkeld te worden… allemaal cryptische omschrijvingen! Ik snap er niets meer van… en daar krijg ik nou een hoge bloeddruk van… verlos mij!

  Luna

  Luna

  11-01-’05 16:08

 1. Is ook met name bedoeld om de metafoorspiegel op dit log een beetje omhoog te krikken! Het ging namelijk de laatste tijd niet zo goed met de beeldspraken….

  Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  11-01-’05 16:40

 1. Oh… aha… maar ik zie dat er net een nieuw stukje staat… en nog wel een lang stukje… dat ga ik dus fijn even lezen nu…

  Luna

  Luna

  11-01-’05 17:45

 1. Ik dacht in eerste instantie dat Suf een experiment aan het doen was: Post dagelijks een bizar bericht en kijk hoe lang men hier gewoon braaf elke dag blijft langskomen en soms zelfs ook nog een goedbedoeld commentaar neerplempen :-)

  thefreeze

  thefreeze

  11-01-’05 21:02

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.