Badderen

Twee reacties

Sommige dingen moet je gewoon ervaren om ze volledig te kunnen begrijpen. Het subtiele verschil tussen badolie en badgel bijvoorbeeld. En dan met name het verschil in reactie wanneer toegepast in een badkuip met bubbelmat. Suffinnetje, die zichzelf onlangs zo'n ding kado deed, beleefde van de week met betrekking tot deze wetenschap de perfecte aha-erlebnis, waarbij ze ter illustratie van de impact van haar ontdekking een bijzonder skala aan krachtdadige verzoeken aan Onze Lieve Heer gepaard liet gaan met een emotionele beschrijving van haar belevenissen in deze.

Omdat zij boven zat en ik beneden, haar dus niet goed verstond en gezien de gebezigde toon het vermoeden had dat ze in haar bad werd gewurgd, spoedde ik terstond naar boven, om haar vervolgens aan te treffen in een wolk van wit schuim dat het licht duidelijk zichtbaar temperde en zich als een nieuwe versie van The Blob richting overloop bewoog. Het was duidelijk dat er in deze substantie geen kwaliteit van leven mogelijk was en Suffinnetje's krachtdadige verbale verwijzingen naar die wetenschap bleken dus geenszins uit de lucht gegrepen.

Suffinnetjes conclusie was duidelijk: de helse machine diende onverwijld tot onschuldige reepjes plastic te worden verknipt om vervolgens te worden opgevoerd aan de afvalverwerkende industrie. Slechts onder het mom van zinloze kapitaalvernietiging wist ik haar ervan te overtuigen het bad leeg te laten lopen, opnieuw te vullen en het nog één keertje te proberen, nu met gebruikmaking van de daartoe beter bestemde etherische oliën.

Minuten later klonken de eerste kirrende geluidjes van genoegen uit de badkamer, om vervolgens aan te zwellen tot zulke luidkeelse uitingen van puur genot dat ik mij ernstig begon af te vragen welke uitwerking de continue stroom van warme luchtbellen eigenlijk op de intieme delen van het vrouwelijk lichaam zou kunnen hebben. Toen de kreetjes uiteindelijk in een trillend hoogtepunt leken te worden gesmoord moest ik onwillekeurig met enige weemoed denken aan de verzameling al of niet waterdichte speeltjes die we in de afgelopen jaar bij elkaar gespaard hadden om onze lichamelijk interactie speels te verrijken.

Hoezo, zinloze kapitaalvernietiging..?

Door Suffie

Woensdag 12 Januari 2005 te 7:33 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Geniet, maar altijd met mate.

  Renesmurf

  Renesmurf

  (URL)

  13-01-’05 00:20

 1. en altijd van je af….

  hansb

  hansb

  (URL)

  13-01-’05 12:07

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.